Στους Anonymous καταφεύγει ο Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί το site του πρωθυπουργού!

tsipras14

Σε ακραίες λύσεις οδηγεί τον Αλέξη Τσίπρα η σταθερή επιμονή του Αντώνη Σαμαρά να μην παραδώσει τους κωδικούς της επίσημης σελίδας του πρωθυπουργού στη νέα κυβέρνηση της χώρας!

Στους Anonymous κατέφυγε ήδη ο νέος πρωθυπουργός!

Στο πρωθυπουργικό site εμφανίζεται ακόμη ως πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει χείρα βοηθείας από τους Anonymous με πρωτοκλασσάτο στέλεχο των οποίων είχε τηλεφωνική επικοινωνία μεγάλης διάρκειας, πριν λίγο.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά πριν παρθεί ομόφωνη απόφαση από την Κουμουνδούρου για την προσφυγή στους διάσημους χάκερς, ενώ προσπάθησε όσο μπορούσε να λυθεί συναινετικά ζήτημα η αδιαλλαξία του πρώην πρωθυπουργού που του δήλωνε επανειλημμένως «Εγώ δεν δίνω κωδικούς σε υβριστές» είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για ό,τι πρόκειται να συμβεί. 

«Δοκίμασα μέχρι και να βάλω κωδικούς στην τύχη μπας και καταφέρω να εισέλθω στο σύστημα και να ενημερώσω το site μονος μου.

Πληκτρολόγησα διάφορες φράσεις που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χρησιμοποιήσει για κωδικούς ο κύριος Σαμαράς, αλλά τίποτα.

Free Wifi, Success Story, Protogenes Pleonasma, Anaptiksi, Me entoli Samara, Mouseio Akropolis, Pitsaria.pou.eskise, Pitsadoros ήταν μόνο ορισμένες από αυτές.

Μόνη μου ελπίδα τώρα οι Anonymous τους οποίους και θα παρακαλέσω θερμά να σταθούν στο πατριωτικό ύψος τους και να με βοηθήσουν.

Ο κύριος Σαμαράς πρέπει επιτέλους να μάθει να χάνει και να μην συμπεριφέρεται συνεχώς σαν ανήλικο παιδί που του πήραν την μπάλα που έπαιζε.

Θα σας εξομολογηθώ και κάτι άλλο τώρα επ’ ευκαιρία: Όταν ήρθα στο Μέγαρο πρώτη μέρα μου ήρθε σε κάποια φάση η φυσική μου ανάγκη.

Μπήκα λοιπόν στην τουαλέτα και μόλις τελείωσα την αφόδευση διαπίστωσα πως δεν είχε χαρτί υγείας.

Αναγκάστηκα λοιπόν να παραμείνω μέσα για μία ολόκληρη ώρα περιμένοντας υπομονετικά τον Σκουρλέτη να φέρει χαρτί υγείας από το σπίτι του.

Μιλάμε για μεγάλη κατάντια του κυρίου Σαμαρά.

Ελπίζω μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, με την ευγενική συνδρομή των Anonymous, να έχουν αλλάξει επιτέλους στα στοιχεία στην επίσημη σελίδα του πρωθυπουργού.

Θα σας κρατάω ενήμερους συνεχώς για κάθε νέα εξέλιξη στο ζήτημα».

δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο νέος πρωθυπουργός κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου πριν λίγα λεπτά.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: