Απέλαση της αφρικανικής σκόνης απαιτεί η Χρυσή Αυγή!

Resizer

Την άμεση απέλαση της αφρικανικής σκόνης που κατόρθωσε να περάσει ανενόχλητη και χωρίς κανένα από τα απαιτούμενα  νόμιμα χαρτιά τα σύνορα της χώρας μας, ζητάει με αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωση της η οποία σύμφωνα με πληροφορίες συντάχθηκε από τον προφυλακισμένο αρχηγό του Κομμάτος Νίκο Μιχαλολιάκο, η Χρυσή Αυγή επισημαίνει την πλήρη αδράνεια των αρμόδιων αρχών οι οποίες καίτοι είχαν ενημερωθεί από τα μετεωρολογικά δελτία της χώρας για την προγραμματισμένη εισβολή της σκόνης, μολαταύτα άφησαν ακόμη μία αφρικανίδα λαθρομετανάστρια να εισέλθει στη χώρα. 

Επίσης, επιθετικός είναι ο τόνος της ανακοίνωσης εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης (Σαμαρά) η οποία -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον συντάκτη- δεν είχε φροντίσει να εξοπλίσει τον φράχτη στον Έβρο με ειδικό σκονο-απωθητικό το οποίο και θα καθιστούσε ανέφικτη την εισβολή της σκόνης στην πατρίδα μας.

Η Χρυσή Αυγή όπως δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στους δημοσιογράφους ζητάει από την κυβέρνηση την σύλληψη της αφρικανικής σκόνης και την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον της για πνιγμούς κατά συρροή εκατοντάδων περιοχών της ελληνικής επικράτειας καθώς και τετελεσμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας ελληνικών αυτοκινήτων που έχουν υποχρεωθεί σε αλλαγή χρώματος εξαιτίας της.

Ακολουθεί ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του κόμματος, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος:

«Από το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου, μία ακόμη λαθρομετανάστρια από την Αφρική έχει εισβάλλει παράνομα στην χώρα μας.

Την ίδια ώρα οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα επιτρέποντάς της όχι μόνο την παραμονή της στη χώρα μας όσο και την συνεχή διενέργεια έκνομων δραστηριοτήτων εις βάρος αθώων.

Χιλιάδες είναι οι καταγγελίες που έχουμε λάβει ως κόμμα τόσο για την ατμόσφαιρα την οποία έχει ήδη πνίξει εκατοντάδες περιοχές της χώρας όσο και για αυτοκίνητα νόμιμων Ελλήνων και φορολογούμενων πολιτών που έχουν υποστεί μοιραία αλλοίωση του χρώματος που είχαν εκ γενετής.

Υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση ότι το κόμμα μας είχε εδώ και εβδομάδες προειδοποιήσει πως ο μόνος επιτυχής τρόπος απαγόρευσης εισόδου της αφρικανικής σκόνης στη χώρα θα ήταν ο εξοπλισμός του Σαμαρικού φράχτη στον Έβρο με το ειδικό σκονο-απωθητικό υλικό το οποίο πωλείται εδώ καιρό από το κεντρικό κατάστημα της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή, ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας απαιτεί την άμεση σύλληψη και απέλαση της Αφρικανίδας λαθρομετανάστριας και επιφυλάσσεται να προσφύγει σε όλα τα αρμόδια δικαστήρια προκειμένου να προστατεύσει νομικά τα χιλιάδες – μέχρι στιγμής- θύματα αυτής.

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: