Ακύρωσε την παραγγελία Super XXL κάσας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος!

uk1_681213b

Τέλος στις έντονες φήμες περί προθέσεως αυτοκτονίας τους λόγω της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

To γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πήρε τελικά την μεγάλη απόφαση να μην υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση περί αυτοκτονίας υπό το βάρος έντονων πιέσεων που δέχθηκε από πλήθος σοσιαληστών της χώρας και συντρόφων του από τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Η οριστική λήξη του φόβου και της αγωνίας όσων πίστευαν ότι θα εκπληρώσει την μακάβρια υπόσχεσή του, επήλθε πριν λίγες ώρες όταν ο κύριος Πάγκαλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του γραφείου κηδειών της περιοχής του και του ζήτησε να ακυρώσει την παραγγελία της γιγαντιαίας κάσας στην οποία είχε προβεί λίγες ώρες μετά την λήξη της φετινής εκλογικής διαδικασίας.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος είχε ήδη εξασφαλίσει το σπάνιων διαστάσεων φέρετρο (βλέπε φωτογραφία άρθρου) το οποίο και θα φιλοξενούσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την προγραμματιζόμενη αυτοκτονία του.

«Από τη μία στενοχωριέμαι που δεν τήρησε τη συμφωνία μαζί μου, αλλά από την άλλη χαίρομαι αφάνταστα για την ανθρωπότητα που τελικά δεν πρόκειται να στερηθεί έτσι άδοξα την παρουσία ενός τέρατος ηθικής και πνεύματος όπως είναι ο εν λόγω κύριος.

Για να βρω το Super XXL φέρετρο που απαιτούνταν για τη φιλοξενία του πρώην πελάτη μου, αναγκάστηκα να ταξιδέψω στο εξωτερικό και να ψάξω για φέρετρα στα οποία φιλοξενούνταν μεταθάνατον πάνχοντροι ιπποπόταμοι.

Χαλάλι του όμως ο μεγάλος κόπος μου για να βρω το κατάλληλο φέρετρο.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι θα ζήσει και θα συνεχίζει να προσφέρει αφιλοκερδώς την σοφία του στη χώρα μας».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών στους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερα ανακουφισμένος από την εξέλιξη αυτή είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης ο οποίες είχε προειδοποιήσει για ξέσπασμα κοινωνικης έκρηξης που θα θύμιζε τα Δεκεμβριανά του 2008 σε περίπτωση που ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε πράξη την προεκλογική του υπόσχεση.

«Είμαι σίγουρος ότι εάν ο Πάγκαλος αυτοκτονούσε, τα εκατομμύρια Ελλήνων που τον σέβονται και τον αγαπούν θα βγαίναν στους δρόμους να διαδηλώσουν κάνοντας λόγο για μία ακόμη κρατική δολοφονία.

Ευτυχώς όμως η κρίσιμη αυτή υπόθεση έλαβε αίσιο τέλος».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης στους δημοσιογράφους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια