Μόνο οι ΜΑΤ-ιασμένοι γίνονται Υπουργοί ΠΡΟ.ΠΟ., αποδεικνύει έρευνα-σοκ!

kikilias

Σάλο έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα της εφημερίδας Guardian σύμφωνα με την οποία για να γίνει κάποιος στην Ελλάδα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει υποστεί έστω και μία φορά στη ζωή του ΜΑΤ-ιασμα.

Η γνωστή Βρετανική εφημερίδα στο επίμαχο ρεπορτάζ δημοσιεύει φωτογραφίες που απεικονίζουν τόσο των νυν όσο και τον πρώην προϊστάμενο του συγκεκριμένου υπουυργείο (Βασίλη Κικίλια και Νίκο Βούτση αντίστοιχα) κατά τη διαδικασία του ΜΑΤ-ιάσματος.

Σύμφωνα με τους ερευνητές επίμαχο το ΜΑΤ-ιασμα αυτό αποτέλεσε και τον παράγοντα που συνέλαβε αποφασιστικά στην συγκεκριμένη εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους ως πολιτικοί.

Μάλιστα, όπως ο συντάκτης του ρεπορτάζ υποστηρίζει στην κατοχή της εφημερίδας βρίσκονται αποκαλυπτικές φωτογραφίες αντίστοιχων ΜΑΤ-ιασμάτων και άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων της χώρας που στο παρελθόν είχαν διατελέσει Υπουργοί Προ.Πο (Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Νίκος Δένδιας, Μιχάλης Μαρκογιαννάκης, Βύρων Πολύδωρας).

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που διενήργησαν την σοκαριστική αυτή έρευνα ο ΜΑΤΙ-ασμένος πολιτικός δεν αναλαμβάνει στη συνέχεια τυχαία το συγκεκριμένο υπουργείο, αφού με αυτόν ακριβώς τον τρόπο επιτυγχάνεται το αναγκαίο ΞεΜΑΤ-ιασμά του. 

«Δεν μπορώ ειλικρινά να κατανοήσω για ποιό λόγο οι Έλληνες πρωθυπουργοί δρουν με αυτό τον τρόπο.

Κατά τη γνώμη μου τα αναγκαία προσόντα για να γίνει καποιος επικεφαλής στο συγκεκριμένο υπουργείο θα έπρεπε να έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ικανότητες πάνω σε ζητήματα διαλύσεως συγκεντρώσεων και ικανοποιητικού ξυλοδαρμού διαδηλωτών»

δήλωσε χαρακτηριστικά σε γνωστή αγγλική τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφος που είχε την ιδέα για τη διενέργεια της επίμαχης έρευνας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: