Σπίτι δίπλα από Ποτάμι της Αλβανίας αναζητά ο Γρηγόρης Ψαριανός!

psarianos-

Αποφασισμένος να κάνει πράξη την προεκλογική του δέσμευση ότι σε περίπτωση που συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μετακομίσει στην Αλβανία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γρηγόρης Ψαριανός.

Όσοι πίστευαν ότι πρόκειται για μία απλή προεκλογική υπερβολή του πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, μείναν έκπληκτοι όταν το πρωί της Δευτέρας σε γνωστή αλβανική εφημερίδα αγγελιών αντίκρυσαν αγγελία αναζήτησης κατοικίας με συντάκτη τον ίδιο.

Στην αγγελία αυτή μάλιστα ο Γρηγόρης Ψαριανός θέτει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προϋποθέσεις για τον επίδοξο πωλητή, οι οποίες -κατά την εκτίμηση πολλών συντρόφων του- κρύβουν μέσα τους έναν βαθύ πολιτικό συμβολισμό.

Ακολουθεί αυτούσια και μεταφρασμένη στα ελληνικά η αγγελία του βουλευτή στον αλβανικό τύπο:

«Ζητείται άμεσα για αγορά, κατοικία παρακείμενη -απαραιτήτως- σε δημοφιλές και Mega-λο Ποτάμι της Αλβανίας.

Προτιμητέος κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού που φοράει σακίδιο και έχει διατελέσει παρουσιαστής εκπομπών σε μεγάλο -απαραιτήτως- κανάλι της χώρας.

Πληροφορίες: Γρηγόρης Ψαριανός – Βουλευτής Ποταμιού 

Τηλ. Επικοινωνίας: 69******** – Ζητείστε τον Γρηγόρη – Σε περίπτωση που δεν απαντώ θα μυρίζω κάποιο γυναικείο παλτό. Αναμείνατε παρακαλώ στο ακουστικό σας με την δέουσα υπομονή».

Λίγες ώρες μετά την διαρροή της είδησης για την αγγελία που έχει συντάξει, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ με παρέμβασή σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή διευκρίνησε πως σε καμία περίπτωση η κίνησή του αυτή δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του ως βουλευτής.

«Σε πρώτη φάση θα αλλάξω απλά σπίτι. Ξεκαθαρίζω όμως στους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και φέτος με την ψήφο τους πως παραμένω βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και θα πηγαίνω μάλιστα στην Βουλή καθημερινά.

Θα ξεκινάω απλά από την Αλβανία κάθε πρωί με το τραμ το τελευταίο.

Εύχομαι στο μέλλον να δημιουργηθούν οι αναγκαίες συνθήκες ώστε να φτιάξω και εγώ δικό μου ΠΟΤΑΜΙ στην Αλβανία.

Για αρχή, θέλω απλά να κατοικώ κοντά στο αγαπημένο μου υγρό στοιχείο».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: