Ρεβάνς Λεβέντη: Πίτσες μπλε παρήγγειλε στον Παναγιωτόπουλο!

a1bda74f8d1e4fbd048219eda0e8db33

Την προσωπική του εκδίκηση εναντίον του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πάνου Παναγιωτόπουλου ο οποίος απέτυχε παταγωδώς να επανεκλεγεί, αποφάσισε να πάρει το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Οι μνήμες της εξευτελιστικής πράξης (κέρασμα πιτσών) στην οποία είχε προβεί ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ως δημοσιογράφος όταν σε εκπομπή του το 1994 είχε ως καλεσμένο τον κύριο Λεβέντη, είναι ακόμη νωπές στο τηλεοπτικό και όχι μόνο κοινό της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, λοιπόν, ο οποίος δεν είχε ξεχάσει την αγενέστατη αυτή συμπεριφορά που είχε επιδείξει σε βάρος του το γαλάζιο στέλεχος, απάντησε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα.

Η ψυχρολουσία του Πάνου Παναγιωτόπουλου όταν άνοιξε την πόρτα της οικίας του και αντίκρυσε το delivery boy να έχει στα χέρια του πίτσες μπλε προοριζόμενες για αυτόν, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στην αρχή, υπέθεσε ότι επρόκειτο για πίτσες που του είχαν προφανώς αποσταλεί ως δώρο παρηγοριάς (για την μη εκλογή του) από τον αρχηγό του κόμματός του και διάσημο πρώην πιτσαδόρο Αμερικής Αντώνη Σαμαρά.

Όταν όμως ο υπάλληλος της πιτσαρίας ενημέρωσε τον πρώην βουλευτή για τα στοιχεία του αποστολέα, το διαρκές χαμόγελό του το οποίο θα ζήλευε ακόμη και το ιστορικό γελαστό παιδί, άρχισε αμέσως να παγώνει!

«Είναι πίτσες μπλε κερασμένες από τον Βασίλη Λεβέντη μου είπε ότι σας τις χρωστάει εδώ και καιρό!»

είπε χαρακτηριστικά ο ντελιβεράς στον Παναγιωτόπουλο με τον τελευταίο να λέει σε κατάσταση αμηχανίας:

«Για να δούμε, είναι τουλάχιστον καλύτερες από αυτές τις σάπιες που με τάϊζε παλιά ο αρχηγός!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: