Χωρίς ρούχα, για να μην σχολιάζουν το ντύσιμο, θα διαπραγματεύεται ο Βαρουφάκης!

varoufakis

Αποφασισμένος να δώσει μία και καλή τέλος στην διαρκή συζήτηση γύρω από τις ενδυματολογικές του επιλογές βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης!

Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία έχει προκαλέσει -όπως είναι φυσικό- τεράστιο κύμα ενθουσιασμού στο συνεχώς αυξανόμενο γυναικείο fan club του νέου τσάρου της ελληνικής οικονομίας, ενώ βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον νέο πρωθυπουργό ο οποίος επιθυμεί η τηλεοπτική συζήτηση γύρω από τις συναντήσεις του Βαρουφάκη να αρχίσει πλέον να επικεντρώνεται στα ουσιώδη ζητήματα των διαπραγματεύσεων.

«Με βγάλατε από τα ρούχα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά -σε έξαλλη κατάσταση ο νέος Υπουργός Οικονομικών σε ανάρτησή του στο twitter το πρωί της Τρίτης, δηλώνοντας παράλληλα ξεκάθαρα την πρόθεσή του στην επόμενη διαπραγμάτευση με ξένο ηγέτη να παραστεί όπως ακριβώς τον γέννησε η μητέρα του.

Την ίδια στιγμή, καταιγιστικά είναι τα μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό από φανατικές θαυμάστριες του Υπουργού που ζητούν διακαώς να μάθουν το ακριβές τόπο και χρόνο της επόμενης συνάντησής του ώστε να επιχειρήσουν να την παρακολουθήσουν από κοντά για ευνόητους λόγους.

«Χαιρετίζω την σημερινή απόφαση του Υπουργού μου και προτείνω για συμβολικούς λόγους τα ρούχα που θα πάψει να χρησιμοποιεί να τα διαθέσει αφιλοκερδώς σε κάποιον σύλλογο απόρων.

Πρέπει να δείξουμε στην κοινωνία εμπράκτως πώς η κυβέρνησή μας συμπάσχει με τα προβλήματα των καταπιεσμένου λαού και στέκεται αλληλλέγγυα σε αυτόν.

Είμαι απόλυτα βέβαιος πως οι ξένοι ηγέτες θα σεβάστουν την απόφαση του Γιάννη Βαρουφάκη να διαπραγματεύεται πλέον γυμνός, αφού είναι και αυτοί γνώστες της ανούσιας συζήτησης που πραγματοποιείται διαρκώς γύρω από τις στυλιστικές του επιλογές.

Η συζήτηση στα κανάλια πρέπει πλέον να αρχίσει να στρέφεται στα πραγματικά ζητήματα της διαπραγμάτευσης και όχι απλά να δίνει υλικό για τις στήλες των διαφόρων περιοδικών μόδας

Ζητώ συγγνώμη από τους απανταχού κριτικούς μόδας αλλά νομίζω υπάρχουν πολλά άλλα πρόσωπα στα οποία μπορούν πλέουν να στρέψουν το ενδιαφέρον τους».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τηλεφωνική του παρέμβαση σε γνωστή ενημερωτική εκπομπή το μεσημέρι της Τρίτης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: