Καταζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. 4 ημεδαποί που εισέβαλαν στη Βουλή για τουρισμό!

9e2c05ad-e2fe-4eed-9539-04cff80d0012

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ανθρωποκυνηγητό της Ελληνικής Αστυνομίας  για τη σύλληψη 4 ημεδαπών πολιτών που προσποιούμενοι τους Βουλευτές κατάφεραν να παρεισφρύσουν στην ορκομωσία της Βουλής προκειμένου να την αξιοποιήσουν ως προσωρινό τουριστικό τους θέρετρο. 

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε με εντολή του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση λίγα μόλις λεπτά μετά την καταγγελία που έγινε από τον θυρωρό κοινοβουλίου για ύπαρξη εντός του κτιρίου ατόμων οι ύποπτες πράξεις των οποίων (ομαδικές λήψεις selfie φωτογραφιών) παρέπεμπαν σε τουρίστες.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, οι καταζητούμενοι δράστες συνηθίζουν να κολυμπάνε σε ΠΟΤΑΜΙ και να κυκλοφορούν πλάι σε έναν 52χρονο άνδρα ο οποίος φοράει συνεχώς ένα σακίδιο στην πλάτη.

Βουλευτές που συνομίλησαν μαζί τους κατά τη διάρκεια της ορκομωσίας,  χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για άτομα που υποδύονταν τους βουλευτές, κατάφεραν να συλλέξουν τα μικρά τους ονόματα (Νίκος, Χάρης, Ιάσωνας, και Γιώργος).

Ιδιάιτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία βουλευτή που καθόταν μία σειρά πίσω από τους δράστες, ότι μία από τις δεκάδες selfie φωτογραφίες που έβγαλαν κατά τη διάρκεια της παράνομης παρανομής τους στον χώρο, την πήρε το Ποτάμι, χωρίς δυστυχώς να έχει καταφέρει να συγκρατήσει τον ακριβή γεωγραφικό του προσδιορισμό.

Όλες οι μέχρι στιγμής έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας προσανατολίζονται σε περιοχές της χώρας που είναι παρακείμενες σε ΠΟΤΑΜΙΑ και σε MEGA-λα διόδια του Μπόμπολα.

Ο προϊστάμενος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Νίκος Βούτσης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την εξέλιξη της υπόθεσης το απόγευμα της Πέμπτης, κάλεσε κάθε Έλληνα πολίτη που γνωρίζει παραπάνω στοιχεία σχετικά με τους 4 καταζητούμενους να συνδράμει στο έργο των αρχών καλώντας στα γνωστά τηλέφωνα της ΓΑΔΑ.

Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων είναι θέμα χρόνου επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το γεγονός αυτό θα πρέπει να σηματοδοτήσει την έναρξη εφ’ όλης της ύλης συζήτησης σχετικά με τα μέτρα φύλαξης που ενδείκνυται να εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: