Κυκλοφόρησε ο πρώτος εκτυπωτής χρημάτων!

10985532_897433393640437_1341538076025948186_n (3)

Στην διάθεση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο πρώτος νόμιμος εκτυπωτής χαρτονομισμάτων δραχμής σε οποιοδήποτε φύλλο χαρτιού Α4.

Ο εν λόγω εκτυπωτής φέρει την υπογραφή της εμπνευστού της σχετικής ιδέας και βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και η κυκλοφορία του -όπως ξεκαθαρίστηκε από το γραφείο τύπου του κυβερνώντος κόμματος- γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Όλο το διάστημα της προεκλογική περιόδου η κυρία Μακρή βρισκόταν σε συνεχή επαφή με κορυφαία στελέχη εταιρειών κατασκευής εκτυπωτών προκειμένου το όραμά της για ελεύθερη εκτύπωση χρημάτων να γίνει χωρίς καθυστερήσεις πραγματικότητα.

Οι συναντήσεις αυτές γινόντουσαν φυσικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να μην προκληθούν λανθασμένες εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό αλλά και ευρύτερα στο εκλογικό σώμα της χώρας.

Ακολουθεί η σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης:

«Η δοκιμαστική κυκλοφορία του πρώτου αυτοματοποιημένου εκτυπωτή δραχμών πραγματοποιείται σήμερα αποκλειστικά και μόνο για το απευκταίο αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο αποτυχίας των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Σε περίπτωση Grexit, το οποίο και φυσικά απευχόμαστε, κάθε Έλληνας πολίτης θα μπορεί πλέον να εκτυπώνει χαρτονομίσματα δραχμών από το σπίτι του χωρίς να απαιτείται η πολύωρη αναμονή του στις κατα τόπους ελληνικές τράπεζες. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά την βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή για την εκπληκτική της ιδέα η οποία από σήμερα τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή».

Κάθε ενδιαφερόμενος για την αγορά του πρωτοποριακού εκτυπωτή μπορεί να απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα πωλήσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων που υπάρχουν στα μαγαζιά δυνατότητα αγοράς θα υπάρχει από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Μακρή στην Κοζάνη.

Όπως διευκρίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε περίπτωση που το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη αποκλειστεί πλήρως, το προϊόν θα αποσυρθεί αμέσως από την αγορά και όσοι το αγόρασαν θα μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους στα αρμόδια δικαστήρια.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: