Απίστευτο: Μόνο με μίζα της Siemens λειτουργεί το νέο αμάξι του Bενιζέλου!

ÂÏÕËÇ - ÁÖÉÎÅÉÓ ÂÏÕËÅÕÔÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÔÅËÅÔÇ ÏÑÊÙÌÏÓÉÁÓ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε το μεσημέρι της Παρασκευής στο φως της δημοσιότητας σχετικά (ΚΑΙ) με το νέο αυτοκίνητο μάρκας SKODA που χρησιμοποιεί εδώ και λίγες μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος!

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους, για αδιευκρίνηστους μέχρι στιγμής λόγους, κανένα απολύτως από τα αμάξια που έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει δεν μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία χωρίς μίζα που να έχει κατασκευαστεί από την φιλική προς το κόμμα του εταιρεία Siemens.

Αυτό ίσχυε τόσο στην υπερπολυποτελή BMW που χρησιμοποιούσε το προηγούμενο διάστημα όσο και στο καινούργιο του αυτοκίνητο, γεγονός που όπως εξομολογήθηκε τον είχε αναγκάσει να επισκέπτεται συνεργεία αυτοκινήτων προκειμένου να του αντικαθιστούν την μίζα της κατασκευάστριας εταιρείας των αμαξιών με κάποια μίζα της διάσημης γερμανικής εταιρείας.

«Η αλήθεια είναι πως η πρώτη μου σκέψη κάθε φορά που διαπίστωνα το πρόβλημα ήταν να απευθυνθώ σε κάποιο τα δεκάδες στελέχη της δημοκρατικής παράταξης που είχαν πάρει μίζες από της Siemens όταν ηγέτης του κόμματος ήταν ο Κώστας Σημίτης.

Είχα σκεφτεί να επικοινωνήσω και με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που είναι εδώ και χρόνια ειδικός στο ζήτημα των μιζών, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω το τηλέφωνό του.

Τελικά, αποφάσιζα πάντα να μην δίνει εσωκομματική έκταση στο ζήτημα και να λύνω το πρόβλημα μόνος μου απευθυνόμενος σε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων προκειμένου να επιληφθεί εκείνο του θέματος.

 Δεν γνωρίζω ακόμη επακριβώς για ποιό λόγο τα αυτοκίνητα που αποκτώ δεν μπορούν να κινηθούν αν η μίζα τους δεν είναι από τη Siemens.

Ίσως τελικά, η εταιρεία αυτή είναι αναπόσπαστα συνδεσμένη με καθετί που αφορά το κόμμα μου και τα πρόσωπα που βρίσκονται στην ηγεσία του».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την έξοδό του από το συνεργείο αυτοκινήτων που τοποθέτησε μίζα Siemens στο νέο του αμάξι προκειμένου αυτό να τεθεί σε λειτουργία.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: