Απελευθερώθηκε ο οπαδός του Ηρακλή που κρατούνταν έγκλειστος στις εκλογές ως γριά!

13

Καθυστερημένο πλην αίσιο τέλος έλαβε το πρωί του Σαββάτου το δράμα 42χρονου κατοίκου Θεσσαλονίκης και οπαδού του Ηρακλή που είχε κλειδωθεί στο σπίτι του από ομάδα νεαρών καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής εκλογικής διαδικασίας.

Ο 42χρονος άνδρας, φανατικός οπαδός του Ηρακλή εδώ και πολλά χρόνια, όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα παρεξήγησης ομάδας ατόμων που έθεσαν σε εφαρμογή την σύσταση του Στέφανου Χίου και Πάνου Καμμένου για κατ’ οίκον εγκλεισμό όλων των ηλικιωμένων ατόμων της χώρας, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εκλογών.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι και οι 3 νεαροί δράστες της αποτρόπαιας πράξης ο οποίοι εμφανίζονται μέχρι στιγμής αμετανόητοι για την παράνομη κατακράτηση του 42χρονου υποστηρίζοντας ότι το θύμα πρόκειται για μία παραδοσιακή γριά του Ηρακλή που θα ψήφιζε σίγουρα κάποιο από τα μεγάλα κόμματα.

Ως δράστες του εγκλήματος κατηγορούνται ο Α.Μ., ο Γ.Π., και ο Δ.Ν. κάτοικοι Θεσσαλονίκης, ένθερμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, και φανατικοί τηλεθεατές των εκπομπών ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Στέφανου Χίου αλλά και των προεκλογικών ομιλιών του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, και οι τρεις τους!

Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μπουγατσοπωλείο της Θεσσαλονίκης που σύχναζαν καθημερινά οι δύο άνδρες λίγα μόλις λεπτά μετά την ταυτοποίηση ιχνών DNA που ανιχνεύθηκαν σε υπολείμματα μπουγάτσας με τυρί που για κακή τους τύχη είχαν αφήσει εξώ ακριβώς από την πόρτα εισόδου της οικίας του άτυχου 42χρονου.

«Το μόνο πράγμα για το οποίο ζητάμε συγγνώμη από την παλιόγρια του Ηρακλή είναι που ξεχάσαμε να την ξεκλειδώσουμε αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας των εκλογών.

Είχαμε κλειδώσει και άλλες γριές εκείνη την ημέρα και δυστυχώς κάποια από τα θύματά μας παρέμειναν έγκλειστα για παραπάνω μέρες από όσο έπρεπε.

Είμαστε σίγουροι ότι η δίωξή μας είναι οπαδική.

Δηλώνουμε οπαδικοί κρατούμενοι του γαυροκρατούμενου συστήματος που θέλει στην φυλακή όλους όσους δεν φοράνε κόκινο κασκόλ.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι πέσαμε θύματα ρουφιανιάς από γνωστό σύνδεσμο γριών του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που έδωσε τα στοιχεία μας στους μπάτσους.

Καλούμε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ να ξεσηκωθεί και να σταθεί αλληλλέγγυος δίπλα μας».

δήλωσε κατά την έγγραφη απολογία του στον ανακριτή ο Α.Μ ο οποίος δηλώνει εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας και αμετανόητος για την πράξη του.

Σημειώνουμε ότι εναντίον των τριών νεαρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, και αυτοί στιγμή κρατούνται σιδηροδέσμιοι στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: