ΕΔΕ για την απουσία του ενός «ν» από το μικρό του Βαρουφάκη απαιτεί ο Λοβέρδος!

ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÅÑÃÁÓÉÁÓ ÊÁÉ ÊÏÉÍÙÍÉÊÇÓ ÁÓÖÁËÉÓÇÓ, ÁÍÄÑÅÁ ËÏÂÅÑÄÏÕ, ÃÉÁ ÔÏ ÍÅÏ ÁÓÖÁËÉÓÔÉÊÏ ÍÏÌÏÓ×ÅÄÉÏ (ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Ακόμη μία ΕΔΕ για ζήτημα απουσίας απαιτεί με σημερινή του επιστολή στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρώην Υπουργός Παιδείας και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Μετά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που είχε διατάξει στο παρελθόν σχετικά με την απουσία του από την δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου, ο -κατά πολλούς- μελλοντικός υποψήφιος για την ηγεσία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, βάζει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του την πολυσυζητημένη και αδικαιολόγητη για πολλούς απουσία του ενός ν από το μικρό όνομα του Έλληνα τσάρου της οικονομίας.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου όπως πρωτοκολλήθηκε από τον αρμόδιο υπάλληλο στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω πως, ενώ εδώ και πολλές μέρες έχει γίνει σε όλο τον ελληνικό λαό γνωστή η αδικαιολόγητη απουσία ενός γράμματος από το μικρό όνομα του νέου Υπουργού Οικονομικών, οι αρμόδιες αρχές αρνούνται πραξικοπηματικά να παρέμβουν στο ζήτημα και να διερευνήσουν εξονυχιστικά τον λόγο της κρίσιμης αυτής απουσίας.

Ως κορυφαίο στέλεχος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και πρώην Υπουργός Παιδείας, κρίνω φρόνιμο αφού καταγγείλω δημόσια την ανάλγητη αυτή αδράνεια των κρατικών αρχών, να αιτηθώ την άμεση διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και σε αυτό το εθνικά μείζον ζήτημα απουσίας.

Ως μάρτυρες για την διερεύνηση της φλέγουσας υπόθεσης προτείνω τους κάτωθι:

1. Αλέξιο Τσίπρα, πρωθυπουργό Ελλάδος και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

2. Γεώργιο Μπαμπινιώτη, καθηγητή Γλωσσολογίας στο ΕΚΠΑ και διακεκριμένο λεξικογράφο-γλωσσολόγο

Προτείνω τέλος την άμεση βράβευση με τα γνωστά μόρια που είχα δώσει τις προάλλες στους εκπαιδευτικούς, οποιουδήποτε Έλληνα Πολίτη προσέλθει οικειοθελώς στις αρμόδιες αρχές και συνεισφέρει ουσιωδώς στην διαλευκάνση της επίμαχης απουσίας.

Ζητώ από την νέα κυβέρνηση να ενεργήσει άμεσα την αιτούμενη ΕΔΕ, διαφορετικά θα αναγκαστώ να προσφύγω στις αρμόδιες εισαγγελικές-δικαστικές αρχές της χώρας.

O πρώην Υπουργός Παιδείας και φανατικός οπαδός του Θρύλου

Ανδρέας Λοβέρδος»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: