Με μαλόξ ψέκασαν τον Τσίπρα μόλις δάκρυσε! Οργή από τον Πάνο Καμμένο!

ImageHandler

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό που έχει ήδη προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, και το οποίο ελλοχεύει ακόμη και τον κίνδυνο διάρρηξης των μέχρι σήμερα αρμονικών σχέσεων των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, συνέβη το βράδυ της Κυριακής εντός της Βουλής!

Ειδικότερα, λίγα μόλις λεπτά με την λήξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα και ενώ τα δάκρυα του Έλληνα πρωθυπουργού από την έντονη συναισθηματική φόρτιση, δεν είχαν ακόμη στεγνώσει, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας- ψέκασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με το γνωστό φάρμακο αντιμετώπισης των δακρυγόνων (μαλόξ).

Έκπληκτος ο Έλληνας πρωθυπουργός είδε τον βουλευτή να τον πλησιάζει και πριν καν προλάβει να ζητήσει εξηγήσεις, ο δράστης είχε ήδη ψεκάσει με μαλόξ το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

«Συγγνώμη πρόεδρε, μπερδεύτηκα από αυτά που κάναμε όταν πηγαίναμε στις πορείες και μας χτυπούσαν τα ΜΑΤ της προηγούμενης κυβέρνησης. Η ενέργειά μου αυτή έγινε μηχανικά. Ζητώ συγγνώμη!»

αναφώνησε χαρακτηριστικά ο άγνωστος-για την ώρα- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ατυχή ψεκασμό στον οποίο προέβη.

Το περιστατικό εν συνεχεία πήρε διαστάσεις αφού ο πρωθυπουργός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε λίγο αργότερα με τον Πάνο Καμμένο για κυβερνητικά ζητήματα αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο συγκεκριμένο γεγονός, προκαλώντας αμέσως την οργισμένη αντίδραση του Υπουργού του.

«Αλέξη. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εδώ και χρόνια είναι κατηγορηματικά αντίθετη με κάθε είδος ψεκασμού.

Σε παρακαλώ πολύ με το βράδυ της Δευτέρας να μου έχεις καταθέσει τα πλήρη στοιχεία του βουλευτή που σε ψέκασε για να επικοινωνήσω μαζί του και να του τα ψάλω.

Οι ψεκασμοί δεν είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ! Και αυτό ισχύει για όλους!

Θα σου έλεγα να τον διαγράψεις από το κόμμα σου και να τον διώξεις εντελώς από την κυβέρνηση, αλλά σέβομαι την ενότητα που πρέπει να υφίσταται μεταξύ των κομμάτων μας τις κρίσιμες αυτές για την πατρίδα ώρες».

είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα με τον τελευταίο να αρνείται πεισματικά μέχρι στιγμής να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη-βουλευτή.

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι εάν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δώσει τόπο στην οργή του και ξεχάσει το περιστατικό, ή αν θα θελήσει να τραβήξει το ζήτημα στα άκρα προκαλώντας μία απροσδόκητη εσωστρέφεια στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: