Αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Βουλής η Ζαρούλια: Τερμάτισε όλα τα παιχνίδια!

f6f95fe1-9220-42dc-b1c1-fc7e7af62a95

Από έναν μνημειώδη θρίαμβο για τα δεδομένα των gamers του ελληνικού κοινοβουλίου, σημαδεύθηκε η σημερινή παρουσία της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια στην Βουλή.

Η κυρία Ζαρούλια χρειάστηκε να αφιερώσει μόλις 10 ώρες κοινοβουλευτικής παρουσίας προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον άντρα της ότι θα καταφέρει να τερματίσει όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια του κινητού της μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης οπότε και ξεκινάει η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε να παίζει με το κινητό της από το απόγευμα της Κυριακής οπότε και ξεκίνησε η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Κάθε φορά που εγκατέλειπε την αίθουσα προκειμένου να ανανεώσει τις πνευματικές της δυνάμεις άφηνε το παιχνίδι σταματημένο στο «pause» και έκρυβε το κινητό της επιμελώς κάτω από το έδρανο προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς των game scores από τους πολιτικούς της αντιπάλους. 

Συνολικά, μέχρι και το πρωί της Τρίτης οπότε εκπλήρωσε τον στόχο της και αποχώρησε από την αίθουσα, τερμάτισε τα ακόλουθα δέκα παιχνίδια (κατά τη σειρά τερματισμού): Diamond Twister Lite, Critter Crunch Lite, MazeFinger, Fire Drop, iBall3D, JellyCar, Trace, Labyrinth Lite Edition, Angry Birds, και Candy Crush.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποστολής της, η Ελένη Ζαρούλια ζήτησε τον λόγο από την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και αφού πρώτα κραύγασε δύο φορές «Ζήτω η Νίκη» διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στην μεγάλη νίκη που σημείωσε ως gamer, ζήτησε να καταγραφεί η επιτυχία της στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει ήδη την έντονη απογοήτευση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Ταμήλου του οποίου το ρεκόρ στο κοινοβουλευτικό gaming  έσπασε συντριπτικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Ταμήλος είχε κατορθώσει να τερματίσει 8 παιχνίδια μέσα σε 10 ώρες παλιότερης κοινοβουλευτικής συζήτησης, παραμένοντας μέχρι στο πρωί της Τρίτης -με διαφορά- στην πρώτη θέση των gamers της Ελληνικής Βουλής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: