Πρόταση από την Colgate δέχθηκαν Λαγκάρντ και Βαρουφάκης μετά το Eurogroup!

IMG_0236

Σε έναν πρωτοφανή προσωπικό θρίαμβο του Γιάνη Βαρουφάκη και της Κριστίν Λαγκάρντ εξελίχθηκε τελικά η χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες με θέμα συζήτησης το χρέος της πατρίδας μας.

Μπορεί η χώρα μας να μην κατόρθωσε να κλείσει από εχθές κάποια οριστική συμφωνία με τους εταίρους της για το ζήτημα της ελληνικής οικονομίας, η είδηση όμως ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης προσεγγίστηκε από πρωτοκλασσάτα στελέχη της  Colgate τα οποία και του υπέβαλαν επίσημη πρόταση συμμετοχής σε επόμενο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου προξενώντας μόνο θετικές εντυπώσεις για τη χώρα μας.

Στο στόχαστρο των εκπροσώπων της Colgate βρέθηκε φυσικά και η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τα κατάλευκα δόντια της οποίας σε συνδυασμό με το εκπληκτικό της χαμόγελο, δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα από τους κρυφούς πράκτορες της Colgate οι οποίοι έπιασαν κυριολεκτικά λαβράκι.

«Μπορεί σήμερα να μην καταφέραμε να καταλήξουμε σε κάποια κοινά αποδεκτή λύση για το ζήτημα του χρέους και των πολιτικών που πρέπει να ασκηθούν από εδώ και πέρα στην Ελλάδα, αισθάνομαι παρ’ όλα αυτά απόλυτα δικαιωμένος για την κίνησή μου να δείξω τα δόντια μου στους φωτογράφους.

Το ίδιο ακριβώς νομίζω πως αισθάνεται αυτή τη στιγμή και η Κριστίν Λαγκάρντ η φωτογραφία με την οποία και όπως είδατε έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις.

Η πολιτική μου επιλογή να πλένω και να προσέχω καθημερινά τα δόντια μου σήμερα δικαιώνεται πανηγυρικά.

Ευχαριστώ πολύ τους εκπροσώπους της Colgate που θέλησαν να με εντάξουν στο διαφημιστικό δυναμικό της εταιρείας τους.

Υπόσχομαι στον πρωθυπουργό αλλά και στον ελληνικό λαό που με εμπιστεύθηκε με την ψήφο του, ότι η επαγγελματική ενασχόλησή μου με τα διαφημιστικά της Colgate θα είναι παράλληλη και δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου την πορεία μου ως Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης στους Έλληνες δημοσιογράφους αμέσως μετά τη λήξη του κρίσιμου Eurogroup.

Το μόνο ζήτημα το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί από την Colgate είναι εάν στα νέα διαφημιστικά της σποτ Γιάνης Βαρουφάκης και Κριστίν Λαγκάρντ θα εμφανίζονται μαζί ή η συμμετοχή τους σε αυτά θα είναι αυτόνομη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: