Με 10 κιλά κρεατοελιά θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

assets_LARGE_t_420_54332366

Μενού με έντονο άρωμα ΕΛΙΑΣ θα περιλαμβάνει το αποψινό εορταστικό γεύμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ιδιοκτήτη της Ελιάς Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης κατέληξε σε αυτή την παράτολμη για την υγεία του απόφαση για καθαρά συμβολικούς πολιτικούς λόγους και θέλοντας όπως αποκάλυψε ο ίδιος να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας του κόμματός του.

Οι έντονες φήμες ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης βρίσκονταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να κλείσει το deal για οριστική αφαίρεση 10 κιλών κρεατοελιών από το πρόσωπο του τελευταίου, το μεσημέρι της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

«Συντρόφισσες και σύντροφοι, η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς και γιορτής για όλους.

Ως πρόεδρος της πρώτης γνήσιας σοσιαλιστικής δύναμης της χώρας και κατόπιν ανταλλαγής απόψεων με δεκάδες συντρόφους από το κίνημα, αποφάσισα να τιμήσω τη σημερινή εθνική εορτή με γεύση ενός είδος κρέατος που πλέον έχει αποκτήσει έντονη Πασοκική χροιά.

Στην κρεατοελιά φυσικά αναφέρομαι η οποία όπως όλοι σας γνωρίζετε υπάρχει σε αφθονία στο πρόσωπο του φίλου και συντρόφου μας Κώστα Σημίτη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον πρώην πρόεδρο του κόμματός μας για την ευγενική του χειρονομία να μου παραχωρήσει στο πιάτο και ειδικά για σήμερα 10 κιλά κρεατοελιάς από την μούρη του για το σημερινό μου τσικνίσιμο δείπνο».

δήλωσε χαρακτηριστικά στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης με θέμα ημερήσιας διάταξης της σημερινή μεγάλη εθνική γιορτή.

Σημειώνουμε τέλος ότι, σύμφωνα με διαρροές από το στρατόπεδο της Χαριλάου Τρικούπη οι κρεατοελιές που πρόκειται να καταναλώσει σήμερα ο κύριος Βενιζέλος πρόκειται να ψηθούν σε τηγάνι στο οποίο θα περιέχεται (όχι τυχαία) άφθονη ποσότητα ελαιολάδου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: