Τατσόπουλος και Γκουσγκούνης σώζουν τη Βενεζουέλα από την έλλειψη προφυλακτικών!

Venezuela's presidential candidate Nicolas Maduro sings during a campaign rally in Caracas

Οριστικό τέλος στην έλλειψη προφυλακτικών που αντιμετώπιζε εδώ και πολλές μέρες η Βενεζουέλα, βάζει ελληνική ανθρωπιστική αποστολή βοήθειας αποτελούμενη από γνωστούς επιβήτορες της χώρας μας!

O Έλληνας πρωθυπουργός παρά το βαρύ πρόγραμμα που είχε λόγω των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ανταποκρίθηκε άμεσα στην χθεσινή έκκληση του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο για παροχή βοήθειας στο πρόβλημα, δίνοντας εντολή σε Πέτρο Τατσόπουλο και Κώστα Γκουσγκούνη να επισκεφθούν την γνωστή χώρα της λατινικής Αμερικής και να συνδράμουν υλικά τη χώρα με όλο το περίσσευμά τους.

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν, Τατσόπουλος και Γκουσγκούνης κατέφθασαν αεροπορικά στη Βενεζουέλα έχοντας στις αποσκευές τους συνολικά 1.000.000 προφυλακτικά τα οποία και διέθεσαν δωρεάν στον λαό της χώρας ο οποίος και περίμενε υπομονετικά στις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα 800.000 προφυλακτικά από αυτά που διανεμήθηκαν ανήκαν στην ιδιοκτησία του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, και είχαν περισσέψει από την παρελθούσα σεξουαλική περιοδεία του στην Αττική όπου και είχε κατορθώσει να πηδήξει την μισή Αθήνα μέσα σε λίγες ώρες. 

«Στην ιστορική μου περιοδεία είχα ως αρχικό στόχο να πηδήξω ολόκληρη την Αθήνα αλλά δυστυχώς μόλις τέλειωσα με την μισή έπαθα υπερκόπωση του πέους. Χαίρομαι πολύ που τα αχρησιμοποίητα προφυλακτικά πιάσανε έστω και καθυστερημένα τόπο».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουος αμέσως μετά τη λήξη της διανομής προφυλακτικών που χάρισε χαμόγελα σε χιλιάδες Βενεζουελανούς και Βενεζουελανές.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Γκουσγκούνης ο οποίος πριν τις εκλογές της 25 Γενάρη είχε εκφράσει επίσημα την στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως στην αποστολή αυτή συμμετείχε ως ένδειξη σεβασμού του νέου πρωθυπουργού για τις καλές σχέσεις του οποίου με την Βενεζουέλα είχε ενημερωθεί επαρκώς εδώ και καιρό από τον ίδιο.

Σημειώνουμε τέλος, ότι κατόπιν ρητής εντολής του Αλέξη Τσίπρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν πρόκειται να διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου στη Βενεζουέλα, καθώς οι φόβοι της ελληνικής κυβέρνησης για απροσδόκητο πήδημα της μίσης χώρας εκ μέρους του είναι κάτι παραπάνω από έντονοι.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης αντιθέτως πρόκειται να επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας καθώς αποφάσισε να εκμεταλλευθεί το ταξίδι παραθερίζοντας για λίγες μέρες στη χώρα της λατινικής Αμερικής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: