Προσφορές σε όσους λένε συχνά τη λέξη «Venceremos» ανακοίνωσε ο Αντώνης Ρέμος!

xespao.blogspot.com-remos

Να ανταμείψει με μοναδικά προνόμια (μειωμένες τιμές εισόδου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει) όσους θαυμαστές του ή μη χρησιμοποιούν συχνά την λέξη «Venceremos» και βοηθάνε έτσι στην προβολή του όνοματός του αποφάσισε το πρωί της Κυριακής ο Αντώνης Ρέμος.

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής, κατά την έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, επέδειξε αρχικά στους έκπληκτους δημοσιογράφους αναλυτικά στοιχεία πρόσφατης έρευνας που διενεργήθηκε από γνωστή εταιρεία ερευνών, και αποδεικνύει την θεαματική άνοδο των κρατήσεων που έχει επέλθει στο μαγαζί που τραγουδάει, από τότε που η συγκεκριμένη ισπανική λέξη μπήκε στο ελληνικό καθημερινό λεξιλόγιο.

Σε αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βοήθησε πολύ η πρόσφατη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και οι διάφορες προεκλογικές ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα στις οποίες έκανε αναφορά στο γνωστό ισπανικό κόμμα Podemos.

Ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε πως ψήφισε για ακόμη μία φορά Νέα Δημοκρατία μη πιστεύοντας ποτέ ότι το κόμμα που θα έκανε τα ταμεία του μαγαζιού που τραγουδάει να παίρνουν φωτιά θα ήταν αυτό που συνιστούσε τον κυριότερο πολιτικό της αντίπαλο.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων του Αντώνη Ρέμου:

«Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους Έλληνες πολίτες βοήθησαν άθελά τους στην εντυπωσιακή άνοδο των εισπράξεων που κάνει το Διογένης Studio όπου τραγουδάω.

Η συνεχής χρήση της λέξης «Venceremos από αριστερής κυρίως πεποιθήσεως άτομα έχει κάνει το όνομά μου να διαφημίζεται σε καθημερινή βάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως γνωρίζετε, εγώ εδώ και χρόνια στήριζα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πού να φανταστώ όμως ποτέ, ότι το μεγαλύτερο καλό θα μου ερχόταν κάποτε από έναν εκ διαμέτρου αντίθετο πολιτικό χώρο.

Μετά από ώριμη σκέψη λοιπόν και θέλοντας να ευχαριστήσω στην πράξη όσους βοήθησαν στο να πάει καλά το κέντρο που εμφανίζομαι, ανακοινώνω τις εξής προσφορές:

1. Έκπτωση 50% στην είσοδο στο Διογένης Studio αλλά και στην κράτηση τραπεζιών, όσων ατόμων χρησιμοποιούν τη λέξη Venceremos στην καθημερινή τους επικοινωνία με οικογένεια, φίλους, συντρόφους (ερωτικούς και πολιτικούς), αλλά και απλούς γνωστούς τους.

2. Έκπτωση 60% στην είσοδο στο Διογένης Studio αλλά και στην κράτηση τραπεζιών, όσων ατόμων χρησιμοποιούν τη λέξη Venceremos κατά τη συμμετοχή τους σε διαδηλώσεις/συλλαλλητήρια/συγκεντρώσεις πολιτικού χαρακτήρα.

3. Έκπτωση 70% στα ίδια πράγματα, σε όσους χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη λέξη και στις δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις μαζί.

Οι προσφορές αυτές θα αρχίζουν να ισχύουν από το επόμενο Σάββατο και για να μπει κάποιος ενδιαφερόμενος στη λίστα των δικαιούχων θα πρέπει απλά να στείλει σε e-mail του κέντρου (Διογένης Studio) βίντεο που αποδεικνύουν τις δραστηριότητες που ανέφερα πριν».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: