Ζευγάρι φιλοευρωπαϊστών στο Σύνταγμα πήγε να ολοκληρώσει ως μήνυμα υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης!

Screenshot_61

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν στην πλατεία Συντάγματος το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια της μικρής πλην άκρως δυναμικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε ομάδα Ελλήνων φιλοευρωπαϊστών πολιτών.

Η μαχητική συγκέντρωση έσφιζε από φιλοευρωπαϊκό ενθουσιασμό με τα συνθήματα «ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΖΗΤΩ Η Ε.Ε.», «ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» να δονούν για πολλά λεπτά τόσο τον προαύλιο χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου, όσο και το εσωτερικό της πλατείας Συντάγματος.

Σε μία ανύποπτη όμως στιγμή ένα νεαρό και ερωτευμένο ανδρόγυνο που συμμετείχε ενεργά στη μάζωξη κρατώντας στα χέρια του προφυλακτικά με το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φωνάζοντας συνεχώς «ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ» παρά λίγο να τινάξει τη συγκέντρωση (κυριολεκτικά) στον άερα.

Ειδικότερα, το ζευγάρι δήλωσε στο συγκεντρωμένο πλήθος την πρόθεσή του να ολοκληρώσει εντός της πλατείας σε ένδειξη ένθερμης υποστήριξης του οράματος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Εν συνεχεία μεταξύ του άνδρα από το επίμαχο ζευγάρι και ενός άλλου διαδηλωτή διαδραματίστηκε ο ακόλουθος διάλογος: 

Άνδρας από το ζευγάρι: Συναγωνιστές, εμεις πάμε λίγο κάτω στην πλατεία να ολοκληρώσουμε. Δεν θα πάρει πολύ. 

Διαδηλωτής: Ρε, πάτε με τα καλά σας; Θα κάνετε κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο;

Άνδρας από το ζευγάρι: Συναγωνιστή, σήμερα η μέρα είναι ιστορική. Πρέπει να αρχίσουμε να περνάμε επιτέλους δυναμικά μηνύματα υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. 

Διαδηλωτής: Έλεος. Θα σκάσουνε μπάτσοι να μας μαζέψουν αν σας πάρει πρέφα κανας περαστικός.

Άνδρας από το ζευγάρι: Μην ανησυχείτε. Ίσα ίσα που θα διεισδύσω για κανα δευτερόλεπτο. Δεν θα το χαρούμε και πολύ. Είναι καθαρά συμβολικό το ζήτημα. Θα χρησιμοποιήσω εσκεμμένα προφυλακτικό με σήμα της Ε.Ε.

Διαδηλωτής: Ξεκόλλα αδερφέ. Δεν γίνεται να το διακινδυνεύσουμε. Ξέχασέτο.Εάν ήταν βράδυ και είχε χαμηλό φωτισμό η πλατεία το συζητούσαμε. Έχει ενδιαφέρον η ιδέα σας.

Τελικά μετά από τον σύντομο αυτό λεκτικό διαξιφισμό, το ερωτευμένο ζευγάρι άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μεταθέσει την απόφασή του για μελλοντική διαδήλωση υπέρ της Ευρώπης.

Τέλος, μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ανδρόγυνο απείχε εσκεμμένα από τη σεξουαλιστική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της σχέσης του, περιμένοντας υπομονετικά η ολοκλήρωση της ερωτικής τους σχέσης να πραγματοποιηθεί κατά τη σημερινή ιστορική διαδήλωση.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: