Στο πειθαρχικό της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός που ψώνισε από τον «Γρηγόρη»!

astinomia

Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβόύλιο της Ελληνικής Αστυνομίας, με το ερώτημα της οριστικής του παύσης από το επάγγελμα, παραπέμπεται το πρωί της Τετάρτης ο 42χρονος Μ.Ν. αρχιφύλακας του Α.Τ. Αμπελοκήπων ο οποίος πριν μία εβδομάδα κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από συναδέλφους του να ψωνίζει από τον «Γρηγόρη».

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρόκειται για την πρώτη στα χρονικά του σώματος καταγεγραμμένη περίπτωση αστυνομικού οργάνου που όχι μόνο δεν εμπιστεύεται για τις ανάγκες της πείνας του  (εν ώρα υπηρεσίας) την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Fast Food «Everest», αλλά ταυτόχρονα επιλέγει την παροχή υπηρεσιών από ένα ανταγωνιστικό μαγαζί.

Ακολουθούν σημερινές δηλώσεις του διωχθέντος αστυνομικού στις οποίες ο 42χρονος αρνείται πεισματικά ότι προέβη στο συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα εκ δόλου:

«Πεινούσα τόσο πολύ που δυστυχώς το μυαλό μου για κάποια λεπτά θόλωσε εντελώς.

Δεν πρόσεξα καν σε ποιό κατάστημα έμπαινα.

Το στομάχι μου γουργούριζε απίστευτα και το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βρω άμεσα ένα hot dog να στανιάρω.

Να είναι σίγουροι οι αξιωματικοί του σώματος πώς εάν είχα αντιληφθεί εγκαίρως ότι επρόκειτο για ανταγωνιστικό των Everest μαγαζί θα είχα κάνει μεταβολή αναζητώντας άμεσα το κοντινότερο κατάστημα της αγαπημένης μας αλυσίδας.

Δυστυχώς λειτούργησα εν βρασμώ στομαχιού και ζητώ συγγνώμη για την προσβλητικότητα αυτή προς το σώμα συμπεριφορά μου.

Tο Everest για μένα ήταν και θα είναι για πάντα το δεύτερο σπίτι μου και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει από μία ατυχέστατη στιγμή λάθους που θα μπορούσε να είχε τύχει σε οποιονδήποτε απρόσεχτο συνάδελφο».

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης με παρέμβασή του σε γνωστή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης, επισήμανε πως η περίπτωση αυτή του 42χρονου αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό το οποίο όμως συνιστά ξεκάθαρα μία κατάμαυρη σελίδα για την ιστορία της  Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, κάλεσε όλα τα αστυνομικά τμήματα της επικράτειας να βρίσκονται σε διαρκή κόκκινο συναγερμό εν όψει της προσεχούς κυκλοφορίας νέων καταλόγων με προϊόντα των Everest που πρόκειται να συναρπάσουν με τη νοστιμιά τους κάθε Έλληνα αστυνομικό.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: