1 δωμάτιο διαλογισμού και 2 γάντια του μποξ ζήτησε ο Παυλόπουλος για το προεδρικό μέγαρο!

180215184811_1157

Πρωτοφανείς αλλά πλήρως συνυφασμένες με την προσωπικότητά του οι απαιτήσεις του νέου Προέδρου Δημοκρατίας για τον χώρο από τον οποίο θα ασκεί τα προεδρικά του καθήκοντα.

1 αίθουσα διαλογισμού για την καθημερινή εκτέλεση yoga και 2 γάντια του μποξ ζήτησε ο Προκόπης Παυλόπουλος για το Προεδρικό Μέγαρο με κατεπείγουσα επιστολή που έστειλε το πρωί της Πέμπτης στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ξεκαθάρισε Προκόπης Παυλόπουλος, οι απαιτήσεις αυτές αποτελούν για αυτόν αδιαπραγμάτευτη κόκκινη γραμμή καθώς σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να αναλάβει προεδρικά καθήκοντα μόλις λήξει η θητεία του Καρόλου Παπούλια.

Ακολουθεί αυτούσια ολόκληρη η επιστολή του Προκόπη Παυλόπουλου:

«Αλέξη σε παρακαλώ πολύ, αν επιθυμείς να ασκήσω όντως τα προεδρικά καθήκοντα θα πρέπει να φροντίσεις πρώτον να φτιαχτεί μέσα στο προεδρικό μέγαρο μία κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα διαλογισμού.

Κάνω ασκήσεις yoga καθημερινά προκειμένου να εξασκώ την ικανότητα ακινησίας που διαθέτω, και δεν πρόκειται να τις σταματήσω επειδή με κάνατε πρόεδρο.

Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν κατέχεις από yoga οφείλω να σε ενημερώσω ότι ένα δωμάτιο διαλογισμού πρέπει να έχει στο εσωτερικό του λευκά κεριά (δημιουργούν ενεργειακά καθαρή, αγνή και εξυψωμένη ατμόσφαιρα), και να είναι πλήρως αρωματισμένο με αγνά αιθέρια έλαια ή αρωματικά στικ ή λιβάνι ή φασκόμηλο ή ενεργειακά σπρέι.

Τέλος, ένα μεγάλο γιάλινο μπολ με παγωμένο νερό που περιέχει μέσα αλάτι διευκολύνει δεόντως τον διαλογισμό αφού εξαγνίζει την ατμόσφαιρα σε θεαματικά επίπεδα.

Δεύτερη απαίτησή μου είναι ο εξοπλισμός μου με ένα ζευγάρι γάντια του μποξ.

Η ιστορική παθητική μου εμπλοκή στο μαύρο τηλεοπτικό επεισόδειο που είχε λάβει χώρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, με έχει κάνει να λαμβάνω πλέον τα μέτρα μου.

Δίνω λόγο τιμής ότι στο επόμενο βίαιο περιστατικό θα δράσω αστραπιαία ακόμη και αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χυθεί άιμα.

Γάντια νομίζω σίγουρα μπορείς να βρεις εύκολα αν απευθυνθείς στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αν θυμάμαι καλά φορούσε γάντια πυγμαχίας σε μια παλιά προεκλογική αφίσα του κόμματός του.

Αθήνα, 19.02.2015

Με μεγάλη τιμή,

Ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

Προκόπης Παυλόπουλος/ για σένα Πάκης»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: