«Σφαγή» στο ΠΟΤΑΜΙ για το ζήτημα της πενταήμερης!

selfie2

Με διάσπαση απειλείται το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ύστερα από  χθεσινό άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ πρωτοκλασσάτων στελεχών του!

Αφορμή για τον μεγάλης έκτασης λεκτικό διαπληκτισμό υπήρξε το φλέγον ζήτημα της πενταήμερης εκδρομής που έχουν σχεδιάσει εδώ και καρό να πάνε γνωστοί βουλευτές του Ποταμιού προκειμένου να γιορτάσουν την επιτυχία του κόμματος να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που αυτό δεχόταν καθημερινά από το εγχώριο μιντιακό σύστημα.

Το σκηνικό της έντασης που στήθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν Νίκος Ορφανός, Γιώργος Αμυράς, Χάρης Θεοχάρης, και Ιάσωνας Φωτήλας   έφερε στο νου του Σταύρου Θεοδωράκη πικρές μνήμες από παλαιότερο καυγά βουλετών του σχετικά με την ποιότητα των selfie φωτογραφιών που έβγαζαν από τα έδρανα της βουλής.

Η μεγάλη διαφορά με τον παλαιότερο καυγά όμως είναι ότι τότε δεν έχει τεθεί επ’ουδενί σε διακινδύνευση η ενότητα του κόμματος.

Σε τί ακριβώς διαφωνούν οι βουλευτές πάνω στο ζήτημα της εκδρομής.

Νίκος Ορφανός και Γιώργος Αμυράς υποστηρίζουν ότι η  πενταήμερη εκδρομή του κόμματος πρέπει να γίνει οπωσδήποτε σε κάποια περιοχή της χώρας στην οποία υπάρχει ποτάμι, προκειμένου έτσι να σταλεί παράλληλα ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα στους ψηφοφόρους του κόμματος.

Από την άλλη πλευρά Χάρης Θεοχάρης, και Ιάσωνας Φωτήλας τάσσονται υπέρ μίας εκδρομής σε παραθαλάσσια περιοχή της χώρας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται σφόδρα από τους πρώτους για επιχείρηση απολιτικοποίησης του εγχειρήματος της πενταήμερης και μετατροπής του σε ένα σχολικού τύπου ψυχαγωγικού event.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνιστά ψυχραιμία στους βουλευτές του υποστηρίζοντας ότι το ακανθώδες αυτό για την κοινωνία θέμα μπορεί να λυθεί εύκολα σε μία κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μέσω διεξαγωγής ονομαστικής εσωκομματικής ψηφοφορίας.

Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα όμως δεν δείχνουν μέχρι στιγμής διατεθειμένα να ρίξουν νερό στο κρασί τους με τον κίνδυνο της διάσπασης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να πλανιέται πλέον σαν φάντασμα πάνω από τα γραφεία του protagon.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: