Σε εργασίες εκχιονισμού της Λεωφόρου καλεί ο Αλαφούζος τη Θύρα 13!

download

Στην ανιδιοτελή βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας αποφάσισε (για ακόμη μία φορά) να καταφύγει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να αφαιρεθεί το μεγάλο στρώμα χιονιού που έχει καλύψει από το βράδυ της Τετάρτης το γήπεδο της Λεωφόρου.

Με το σύνθημα «Το 2013 αναπλάσαμε όλοι μαζί την έδρα της ομάδας – Το 2015 ήρθε η ώρα να την καθαρίσουμε!» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τόσο τα μέλη των συνδέσμων όσο και κάθε ενδιαφερόμενο φίλο των πρασίνων να προσέλθουν στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και να συμμετάσχουν ενεργά σε εντατικές εκχιονιστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πρόκειται για μία επανάληψη του πειράματος που είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013, όταν η διοίκηση των πρασίνων είχε καλέσει τους φίλους της ομάδας να πραγματοποιήσουν εργασίες ανάπλασης του γηπέδου (βάψιμο καγκέλων, καθισμάτων κλπ).

Η ανταπόκριση του κόσμου τότε ήταν μαζική παρά το εθελοντικό της υπόθεσης γεμίζοντας με αίσθημα ανακούφισης αλλά και συγκίνησης τον πρόεδρο του ιστορικού ελληνικού συλλόγου.

Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που θα πραγματοποιήσουν τις εργασίες ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξασφαλίσει την παροχή εκχιονιστικών μηχανημάτων του Δήμου Αθηναίων τα οποία και θα οδηγήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης.

Επίσης, σακιά με τεράστιες ποσότητες αλατιού θα είναι τοποθετημένα για τους πράσινους εθελοντές έξω ακριβώς από την έδρα του τριφυλλιού.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η σημερινή ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

«Το 2013 αναπλάσαμε όλοι μαζί την έδρα της ομάδας – Το 2015 ήρθε η ώρα να την καθαρίσουμε!

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί κάθε οργανωμένο αλλά και απλό φίλο της ομάδας σε ενεργή συμμετοχή στις εκχιονιστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Οι εργασίες θα διενεργούνται καθ’όλη τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Κάθε φίλος του Παναθηναϊκού που επιθυμεί να οδηγήσει κάποιο από τα εκχιονιστικά μηχανήματα που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ, θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα δίπλωμα οδήγησης Ι.Χ.

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας θα βρίσκονται επίσης μεγάλες ποσότητες αλατιού που θα είναι τοποθετημένες σε σακιά.  

Όποιος φίλος του Παναθηναϊκού το επιθυμεί, θα μπορεί φυσικά να χρησιμοποιήσει και αλάτι που θα έχει φέρει από το σπίτι του».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: