Αίτημα να μεταχθούν σε λευκά κελιά υπέβαλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

mixaloliakospappaslagos

Ξενίζει τις εισαγγελικές αρχές της χώρας το κοινό αίτημα που υπέβαλαν το πρωί του Σαββάτου οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Έξι συνολικά βουλευτές του κόμματος (Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης) στην κοινή αίτηση που υπέβαλαν στον αρμόδιο εισαγγελέα έκτισης ποινής, ζητούν την άμεση μεταφορά τους από το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού όπου και κρατούνται, σε κάποιο το οποίο περιλαμβάνει απαραιτήτως κελιά τα οποία είναι λευκά.

Όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ακρόπολη», πρόκειται για μία αμιγώς ιδεολογική κίνηση η απόφαση για την οποία πάρθηκε κατά τη διάρκεια προαυλισμού της οργάνωσης στον Κορυδαλλό, και συμβαδίζει απόλυτα με την άποψη διάσημων υποστηρικτών της θεωρίας της λευκής υπερηφάνιας (White Pride) σύμφωνα με την οποία άρια δεν είναι μόνο η λευκή ανθρώπινη φυλή αλλά ευρύτερα καθετί λευκό όπως κελιά, δόντια, κρασιά κλπ.

Ακολουθούν όλες οι επίμαχες δηλώσεις του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής:

«Θα ήταν ιδεολογικά αντιφατικό και ηθικά ανεπίτρεπτο, εάν υπερήφανοι για τη λευκότητά τους βουλευτές όπως είμαστε εμείς συναινούσανε στην μέχρι τέλους προσωρινή τους κράτηση σε κελιά τα οποία έχουν χρώμα ίδιο με αυτό που έχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει εδώ και χρόνια στην πατρίδα μας.

Η προπαγάνδα κάποιων ότι η θεωρία της άριας φυλής ισχύει μόνο σε σχέση με τους ανθρώπους πρέπει επιτέλους να καταρρεύσει.

Άριοι δεν είναι μόνο οι λευκοί άνθρωποι.

Άριο και γενετικά ανώτερο είναι ο,τιδήποτε λευκό υπάρχει στον κόσμο, ακόμη και τα αντικείμενα. 

Όποιος δεν το δέχεται αυτό δεν είναι γνήσιος εθνικοσιαλιστής αλλά πιστός υπηρέτης των δημιουργών της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία ιστορικά επιθυμεί την απόκρυψη και διαστρέβλωση βασικών στοιχείων της μόνης πραγματικά επαναστατικής κοσμοθεωρίας

Ζητούμε από τον εισαγγελέα να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει και να επιτρέψει τη συνέχιση της κράτησης μας σε λευκά κελιά, στα μόνα δηλαδή πραγματικά κελιά της τιμής».

Το αίτημα αυτό των Χρυσαυγιτών βουλευτών εξετάζεται ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: