«Καρναβαλιστές τα οπλισμένα ΜΑΤ στην Αμυγδαλέζα» υποστηρίζει η κυβέρνηση!

mat 4

Για παρεξήγηση μεγατόνων που προκλήθηκε λόγω του φετινού καρναβαλιού κάνει λόγο η κυβέρνηση σχετικά με τα οπλισμένα ΜΑΤ που κάναν την εμφάνισή τους στην Αμυγδαλέζα το Σάββατο.

Κατά την εκδοχή που υποστήριξε το μεσημέρι της Κυριακής η κυβέρνηση προκειμένου να δικαιολογήσει τον οπλισμό των MAT, όλοι οι αστυνομικοί που φαίνεται στη φωτογραφία να απωθούν διαδηλωτές είχαν μόλις επιστρέψει από μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση του δήμου Αχαρνών όπου και είχαν παρευρεθεί ντυμένοι με την στολή που φόραγαν τα ΜΑΤ επί κυβέρνησης Σαμαράς-Βενιζέλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη τα συγκεκριμένα όπλα που φαίνονται προσαρτημένα στην στολή των ΜΑΤατζήδων ήταν ψεύτικα αφού όπως υποστήριξε λειτουργούσαν με καψούλια, ενώ ορισμένα εξ’ αυτών ήταν νεροπίστολα.

Ακολουθούν αναλυτικές όλες οι δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη που αποκαθιστούν πλήρως την αλήθεια σχετικά με το περιστατικό του Σαββάτου και που χωρίς λόγο έκανε ορισμένους αφελείς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να απογοητευθούν:

«Αναγκάζομαι να προβώ σε δηλώσεις προκειμένου να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα για το περιστατικό με τα ΜΑΤ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο έξω από το κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Κατ’ αρχάς θέλω να ξεκαθαρίσω πως πάγια και αταλάντευτη θέση της κυβέρνησης είναι το άοπλο των αστυνομικών δυνάμεων που έρχονται σε επαφή με διαδηλωτές.

Δυστυχώς το Σάββατο προκλήθηκε μία απίστευτη παρεξήγηση που έκανε πολύ κόσμο να νομίζει ότι κάναμε πίσω στο θέμα αυτό.

Όλα τα  ΜΑΤ που είδατε να είναι οπλισμένα φοράγαν αποκριάτικες στολές καθώς λίγα λεπτά πριν συμμετείχαν δυναμικά ως καρναβαλιστές σε αποκριάτικη εκδήλωση του δήμου Αχαρνών.

Είχαν ντυθεί συγκεκριμένα ΜΑΤ περιόδου Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ακόμη και τα όπλα που είχαν στη στολή τους δεν ήταν αληθινά. Ορισμένα από αυτά είχαν μέσα καψούλια και άλλα ήταν νεροπίστολα.

Έπρεπε ίσως ο Γιάννης Πανούσης  να δώσει εντολή σε άλλη διμοιρία να απωθήσει τους διαδηλωτές προκειμένου να μην δημιουργηθούν όλες αυτές οι λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο.

Δυστυχώς, η μόνη διμοιρία που βρισκόταν κοντά στον χώρο που ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση του κόσμου ήταν αυτή που ήταν μασκαρεμένη.

Προκειμένου να πειστεί κάθε πολίτης για τη βασιμότητα των ισχυρισμών μου, δεσμεύομαι μέσα στις επόμενες μέρες να δώσω στα ΜΜΕ γνήσια αντίγραφα βεβαιώσεων του δήμου Αχαρνών που πιστοποιούν την παρουσία των ΜΑΤ που χρησιμοποιήσαμε στην Σαββατιάτικη αποκριάτικη εκδήλωση της περιοχής».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: