Λευκός Καπνός του Eurogroup στο ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ!

54EF45B19BF16E91C02D4C2CF1AD4AC5

Μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαϊδης» έφτασε ο λευκός καπνός που βγήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Eurogroup των Βρυξελλών για το ελληνικό χρέος.

Η απροσδότηκη αυτή άφιξη του λευκού καπνού στο γρασίδι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έκανε τους ένθερμους φίλους του Παναθηναϊκού να ξεσπάσουν αμέσως σε έξαλλους πανηγυρισμούς η υψηλή ένταση των οποίων τους ανάγκασε να βγουν από τη θύρα όπου κάθονταν και να γίνουν κυριολεκτικά μια γροθιά με όλη την αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι παίχτες του Ολυμπιακού που μόλις είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο δεν αντελήφθησαν ότι πρόκειται για τον λευκό καπνό του Eurogroup και μόλις οι κατενθουσιασμένοι με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης φίλοι των πρασίνων άρχισαν να τρέχουν φιλικά προς το μέρος τους, αντί να γίνουν ένα κουβάρι με αυτούς κατευθύνθηκαν πίσω στη φυσούνα.

Υπενθυμίζουμε ότι την παραγωγή του λευκού καπνού την είχε εγκαίρως προβλέψει ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών πριν ακόμη από την έναρξη του κρίσιμου Eurogroup.

Κανένας όμως δεν περιμένε πως ο καπνός αυτός θα παρέμενε στην ατμόσφαιρα του πλανήτη γη για τόση ώρα και θα επέλεγε μάλιστα να κάνει την ξαφνική του εμφάνιση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λίγα λεπτά πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι των αιωνίων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος παρακολούθησε από τον πάγκο της ομάδας του το ελληνικό ελ κλάσικο και ήταν και αυτός ένα από τα θύματα παρερμηνείας της προέλευσης του καπνού, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους φίλους του παναθηναϊκού για την μεγάλη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Σε όλα τα παιχνίδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχουμε συνηθίσει οι καπνοί που βλέπουμε να βγαίνουν από τα καπνογόνα που ανάβουν οι οπαδοί των ομάδων.

Αυτή τη φορά ομολογώ πως τόσο εγώ όσο και όλη η αποστολή του Ολυμπιακού όταν μπήκαμε μέσα στο γήπεδο πέσαμε θύματα μίας απίστευτης πλάνης.

Εάν είχαμε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για τον λευκό καπνό του Eurogroup δεν θα τρέχαμε πίσω στα αποδυτήρια μόλις μπήκαν οι οπαδοί του ΠΑΟ αλλά θα μέναμε στο χόρτο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εξέλιξη του Γιούρογκρουπ της Παρασκευής.

Θέλω ζητήσω λοιπόν δημόσια ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού για όλη την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αμέσως μετά τη λήξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: