Για τρεις θέσεις το εισιτήριο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

MARINAKIS_KOUMPI

Βρέθηκε η λύση προκειμένου να απολαύσει αναπαυτικά το ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης!

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ που είχε ξεκινήσει πριν λίγες μέρες όταν και γνωστοποιήθηκε δημόσια η πρόθεση του ισχυρού άνδρα της κόκκινης ΠΑΕ να παρακολουθήσει από κοντά τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Η μεγάλη αύξηση βάρους του Βαγγέλη Μαρινάκη η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή πριν λίγο καιρό στο γήπεδο της Τούμπας όπου και είχε παρευρεθεί για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έψαχνε εναγωνίως τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία του στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τελικά, το πρωί της Κυριακής, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη της SuperLeague, εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα που είχε υποβάλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατ’ εξαίρεσην έκδοση εισιτηρίου του αγώνα το οποίο και θα αφορούσε αντί για ένα – τρία καθίσματα του γηπέδου.

Η αρχική σκέψη των υπευθύνων της πράσινης ΠΑΕ ήταν να εκδοθεί εισιτήριο για πέντε καθίσματα, εγκαταλείφθηκε όμως αμέσως όταν σε ειδική αυτοψία του σώματος του Μαρινάκη που προέβη η ομοσπονδία το βράδυ της Παρασκευής κρίθηκε πως τρία καθίσματα ήταν υπεραρκετά προκειμένου να τον χωρέσουν.

Στην ίδια απόφαση η Superleague συνιστά στον πρόεδρο ΠΑΕ Ολυμπιακός την χρησιμοποίηση κάποιας αποκριάτικης στολής της αρεσκείας του προκειμένου να μη γίνει εύκολα αντιληπτός από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Το εισιτήριο τριών θέσεων το οποίο και αφορά τα επίσημα του γηπέδου της Λεωφόρου έχει ήδη παραχωρηθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τόσο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και τη Superleague για τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του βάρους του στα οποία και προέβησαν.

«Ευχαριστώ πολύ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος που έσκυψαν αμέσως πάνω από το πρόβλημα βάρους που αντιμετωπίζω και έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα για την αναπαυτική παρακολούθηση του ντέρμπι εκ μέρους μου.

Υπόσχομαι πως την αμέσως επόμενη χρονική περίοδο θα προχωρήσω σε αυστηρή δίαιτα διαρκείας με σκοπό να μην ξαναχρειαστεί στο μέλλον η λήψη αντίστοιχων μέτρων από τους ιθύνοντες».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Κυριακής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: