Με Boogie απειλεί η ΔΑΠ εάν δεν πάει καλά η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης!

833776

Ευθεία απάντηση στις πρόσφατες απειλές του Πάνου Καμμένου για Κούγκι έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στην ανακοίνωσή της εξαπολύει αρχικά δριμεία επίθεση κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ κατηγορώντας τον για εμπρηστικές δηλώσεις που δεν ευνοούν καθόλου τη σταθερότητα στην οποία είχε οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση Σαμαρά.

Εν συνεχεία, απειλεί ευθέως ότι στο πρώτο στραβοπάτημα της παρούσας κυβέρνησης (κατά τη διαπραγμάτευσή της με τους δανειστές) που θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια, δεν πρόκειται να παραμείνει αδρανής αλλά να δηλώσει βροντερά την αντίθεσή της στο αδιέξοδο με άμεση διοργάνωση party σε γνωστό night club των Αθηνών που παίζει boogie μουσική.

Ακολουθεί όλη η σημερινή ανακοίνωση της ΔΑΠ:

«Ως πρώτη κινηματική φοιτητική παράταξη της χώρας παρακολουθούμε καθημερινά την εξέλιξη των διαβουλεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους ξένους εταίρους.

Πριν λίγες μέρες έξαλλοι ακούσαμε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να απειλεί σκανδαλωδώς τους ευρωπαίους ηγέτες με Κούγκι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τόσο του κόμματός του όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επρόκειτο για μία ανήκουστη απειλή η οποία έσκασε κυριολεκτικά ως βόμβα στην σταθερότητα και στη γαλήνη από την οποία χαρακτηρίζεται εδώ και χρόνια η χώρα μας εξαιτίας της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πιστή στην θέση της τόσο για ανάγκη δημοκρατικών διαβουλεύσεων όσο και στο πάθος της για αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που βρίθουν ψυχαγωγίας, προειδοποιεί την παρούσα κυβέρνηση με καταιγισμό parties της παράταξής μας σε νυχτερινά μαγαζιά της χώρας που παίζουν boogie.

Kύριε Καμμένο, οι απειλές σας κόντρα στους πιστούς φίλους του κόμματός μας, δεν μας τρομάζουν, απλά μας εξοργίζουν!

Εάν συνεχίσετε την ακατανόητη αυτή επιθετική σας στάση κόντρα στους δανειστές της πατρίδα μας και οδηγήσετε τη χώρα στα βράχια, δεν πρόκειται να μείνουμε σιωπηλοί!

Θα έρθουμε σε συντονισμό με όλα τα night clubs της χώρας που έχουνε κατά καιρούς φιλοξενήσει χορούς της παράταξής μας και…

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ BOOGIE!

ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ!

ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: