Με Courier της ACS εστάλη η επιστολή Βαρουφάκη στους δανειστές!

17EUROZONE-GREECE_521_355-1024x641
«Οριστικό και αμετάκλητο το τέλος στην ανταλλαγή e-mails με τους θεσμούς» βροντοφώναξε ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά την αποστολή της λίστας των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων από τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών.

Ήτανε αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας όταν ένας κομψός κύριος με πορτοκαρινό πουκάμισο και καρό κασκόλ Burberry άνοιγε την πόρτα εισόδου κεντρικού υποκαταστήματος της γνωστής εταιρείας ταχυμεταφορών ACS κρατώντας στα χέρια του έναν μεγάλο φάκελο.

Επρόκειτο για τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που λίγες ώρες πριν είχε πάρει εντολή από τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει το στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης από το οποίο και θα εγκαινιαστεί μία νέα μέθοδος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τους εκπροσώπους της τέως Τρόικας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά στα ιστορικά των μνημονιακών χρόνων, που ελληνική κυβέρνηση που αψηφά τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας με τους ξένους εταίρους και καταφεύγει στη λύση του Courier.

«Εμείς δεν θα αφήσουμε ξανά τη χώρα να κυβερνάτε μέσω e-mails,όπως κάναν οι προηγούμενοι.

Σήμερα έγινε μία νέα αρχή.

Ο Γιάνης πριν λίγη ώρα έστειλε με Courier την επιστολή στους θεσμούς και από εδώ και πέρα μόνο με courier θα στέλνουμε ό,τι στέλνουμε.

Επίσης, μόνο με Courier της ACS θα δεχόμαστε επιστολές από τους ευρωπαίους.

Το συγκεκριμένο πράγμα αποτελεί κόκκινη γραμμή για εμάς.

Όποια επιστολή φτάνει στα χέρια μας από τους θεσμούς μέσω e-mails, όχι μόνο δεν θα αναγιγνώσκεται αλλά θα στέλνεται κατευθείαν στον φάκελο αλληλογραφίας με τα ανεπιθύμητα μηνύματα (junk).

Είναι πολύ νωπές οι μνήμες του ελληνικού λαού από τα e-mails του Γκίκα Χαρδούβελη που ζητάγανε το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Οριστικό και αμετάκλητο τέλος λοιπόν στα e-mails κι ας είναι πιο πρακτικά στην επικοινωνία με το εξωτερικό.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ACS που από σήμερα το απόγευμα, με τη συμφωνία που υπογράψαμε πριν λίγο, γίνεται ο επίσημος αγγελιοφόρος της εθνικά ανεξάρτητης ελληνικής κυβερνήσεως».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, δείχνοντας παράλληλα με νόημα τον φάκελο της ACS που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή της επιστολής Βαρουφάκη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: