Εκδιώχθηκε από μηχανοκίνητη πορεία του ΚΚΕ οδηγός μηχανής που ήταν ίδια με του Βαρουφάκη!

μηχανοκινητη

Ευτράπελο από το πουθενά σημειώθηκε στη μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στο Βόλο, το απόγευμα της Παρασκευής, ενάντια στην πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης για παράταση της δανειακής σύμβασης.

Ειδικότερα, και ενώ η μοτοπορεία του κουμμουνιστικού κόμματος βρισκόταν σε εξέλιξη με τα συνθήματα υπέρ της ρήξης με την Ε.Ε. να δίνουν τον παλμό, η ομάδα περιφρούρησης της πορείας εντόπισε έναν ύποπτο διαδηλωτή ο οποίος οδηγούσε μοτοσυκλέτα ίδιας μάρκας και χρώματος  με του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που προκάλεσε τις αντιδράσεις των μελών του ΚΚΕ είχε περάσει πλήρως απαρατήρητος κατά την έναρξη της πορείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κυριολεκτικά ψυχρολουσία όταν τα μέλη της περιφρούρησης του κόμματος άρχισαν να τον περιλούζουν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «ευρωλιγούρης, τσιράκι του καραφλού υπηρέτη των εφοπλιστάδων, οπαδός της Συριζαίικης υποταγής, χαφιές του Υπουργείου των βιομηχάνων, και υποχείρειο του εγχώριου οπορτουνισμού».

Μετά το κύμα λεκτικών προπηλακισμών που δέχθηκε ο 36χρονος μοτοσυκλετιστής και οικοδόμος στο επάγγελμα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη διαδήλωση χωρίς ευτυχώς να πραγματοποιηθεί κάποια βιαιότερη επίθεση εναντίον του.

Ακολουθούν όλες οι δηλώσεις που παραχώρησε ο άτυχος 36χρονος για το τραγικό περιστατικό, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Μαγνησίας:

«Δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ αλλά πήγα και εγώ στην πορεία για να διατρανώσω την αντίθεση μου στην παράταση του μνημονίου που υπεγράφη από την κυβέρνηση.

Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση πως η μάρκα και το χρώμα της μοτοσυκλέτας μου θα προκαλούσε αυτές τις αδικαιολόγητες αντιδράσεις.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν έχω καμία σχέση με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών.

Δεν γνώριζαν καν πως έχουμε ίδια μηχανή.

Το πληροφορήθηκα από τα μέλη του ΚΚΕ που φρόντισαν με διώξουν από τη διαδήλωση».

Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στον Βόλο που ήταν και αυτή που διοργάνωσε τη πορεία με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου δικαιολόγησε πλήρως την εκδίωξη του 36χρονου από τη διαδήλωση κάνοντας λόγο για ύποπτης προέλευσης μοτοσυκλέτα η ομοιότητα της οποίας με εκείνη του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν αρκετή προκειμένου να της ζητηθεί άμεσα η απομάκρυνση. 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: