Για Ice Bucket Challenge μίλησε ο Μαρινάκης στην απολογία του για το νερό στον Αλαφούζο!

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ   ÄÓ ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ

Σάλο έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινή γνώμη το περιεχόμενο της απολογίας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League. 

Υπενθυμίζουμε ότι εναντίον του ισχυρού άνδρα της κόκκινης ΠΑΕ είχε υποβληθεί μήνυση από τον Γιάννη Αλαφούζο τόσο για το μπουγέλωμα στο οποίο είχε προέβη ο πρώτος εναντίον του δεύτερου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, όσο και για την χειροδικία μπράβου του Βαγγέλη Μαρινάκη εναντίον του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσήλθε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου μαζί με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και έδωσε μία απίστευτη εκδοχή για τις πράξεις που του αποδίδονται, την οποία και δεν θα περίμενε σίγουρα κανένας.

Στην πολυσέλιδη και πρωτοφανή απολογία που παρέδωσε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει λόγο για δοκιμασία Ice Bucket Challenge στην οποία είχε προσκληθεί, λίγες ώρες πριν την έναρξη του δ.σ., ο Γιάννης Αλαφούζος από τον παρόντα στη συνεδρίαση και πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά.

Σύμφωνα με την εκδοχή που δίνει ο Μαρινάκης, εκείνος ήταν απλά αυτός που βοήθησε τον Γιάννη Αλαφούζο να υλοποιήσει την δοκιμασία του μπουγελώματος στην οποία και είχε δηλώσει ευθέως ότι θέλει να συμμετάσχει με γραπτό μήνυμα στον Νίκο Μαχλά το πρωί της μέρας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διοικητικό συμβούλιο.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται, ο λόγος που ο μπράβος του χειροδίκησε εναντίον του Βασίλη Κωνσταντίνου ήταν το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος αντί να δεχθεί το μπουγέλωμα το οποίο ήξερε και είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει να υποστεί, απεναντίας το καταδίκασε και το απέδωσε σε βίαιο τραμπουκισμό εναντίον του προκειμένου όπως να λέει να θυματοποιηθεί στα μάτια του κόσμου και να κερδίσει έτσι τις εντυπώσεις.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα του προκλητικού-για πολλούς- απολογητικού υπομνήματος που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον ανακριτή:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα την περασμένη Τρίτη στο δ.σ. της Supeleague. Εγώ το μόνο που έπραξα ήταν να τον βοηθήσω να κάνει πράξη αυτό για το οποίο είχε δεσμευθεί προηγουμένως στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά. Να εκτελέσει δηλαδή το Ice Bucket Challenge που είχε υποσχεθεί με γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του τελευταίου λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Θέλοντας λοιπόν να τον βοηθήσω να τηρήσει ό,τι υποσχέθηκε ρητώς του έριξα ένα ποτήρι νερό. Εν συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμώντας για προφανείς λόγους να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις παρουσίασε για ακόμη μία φορά τον εαυτό του ως θύμα δόλιου και άνευ αιτίας μπουγελώματος. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν μου προκαλεί έκπληξη αφού σε αντίστοιχες συμπεριφορές που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και την αλήθεια έχει ουκ ολίγες φορές προβεί στο παρελθόν.

Σε σχέση τέλος με την χειροδικία στην οποία προέβη ο προσωπικός μου σωματοφύλακας εναντίον του κυρίου Βασίλη Κωνσταντίνου λίγο μετά την αποχώρησή μου από την αίθουσα της συνεδρίασης, θέλω να επισημάνω ότι συντελέσθη εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καίτοι γνώριζε λεπτομερώς για τη δοκιμασία του Ice Bucket Challenge στην οποία και είχε δεσμευθεί να συμμετάσχει ο κύριος Αλαφούζος, εσιώπησε πλήρως και κατήγγειλε το μπουγέλωμά μου ως τραμπουκισμό. Αυτό το γεγονός φυσικά εξόργισε τόσο εμένα όσο και τον σωματοφύλακά μου ο οποίος δυστυχώς δεν είχε τις απαραίτητες συναισθηματικά αντοχές ώστε να συγκρατήσει τα δικαιολογημένα νεύρα του».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: