Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι αναπτήρες και τα σπίρτα του Πάνου Καμμένου!

kammenos_an_poun_oxi_tha_to_kanoume_kougki_1
Ματαιώνει οριστικά το σχέδιο του Πάνου Καμμένου για σύγχρονο Κούγκι αιφνιδιαστική επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με μία ξαφνική και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της Δευτέρας , η οποία και κατέληξε στο προσωπικό γραφείο του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατασχέθηκαν όλα τα σπίρτα και οι αναπτήρες που βρέθηκαν εντός του χώρου που χρησιμοποιεί για την άσκηση των καθηκόντων του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η εξονυχιστική επιτόπια έρευνα διατάχθηκε αιφνιδιαστικά από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση προκειμένου να διερευνηθούν οι δεκάδες ανώνυμες καταγγελίες που είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι εντός του Υπουργείου Άμυνας βρίσκεται επιμελώς κρυμμένος εξοπλισμός ο οποίος σχεδιαζόταν να χρησιμοποιηθεί για ανατίναξη παρόμοια με εκείνη που είχε συμβεί στο Κούγκι.

Η επιτόπια έρευνα των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε σε χρόνο που απουσίαζε από το γραφείο ο Πάνος Καμμένος, παρουσία δικαστικού λειτουργού και ομάδας πυροτεχνουργών η συνδρομή των οποίων τελικά δεν χρειάστηκε καθόλου αφού προς έκπληξη των αστυνομικών δεν εντοπίστηκε κανένα είδος εκρηκτικού μηχανισμού.

Μέσα στα συρτάρια του γραφείου βρέθηκαν μόνο αναπτήρες και σπίρτα τα οποία όπως υποστηρίξε ενόρκως η ιδιαιτέρα του Πάνου Καμμένου τα χρησιμοποιεί για κάπνισμα τσιγάρων, πούρων καθώς και για το άναμμα της καφετιέρας του υπουργείου του.

Ο Γιάννης Πανούσης ο οποίος συντόνιζε λεπτό προς λεπτό την αστυνομική επιχείρηση από το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή για προληπτική κατάσχεση των αναπτήρων και των σπιρτών που βρέθηκαν, προκειμένου όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα για Κούγκι.

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας, τα ύποπτα υλικά που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν (για προληπτικούς λόγους) ήταν τα ακόλουθα:

11 αναπτήρες μάρκας BIC και χρώματος γαλάζιου ,

12 αναπτήρες μάρκας Zippo και χρώματος άσπρου,

και 8 κουτιά σπίρτα μάρκας Cricket.

Ο Πάνος Καμμένος μόλις ενημερώθηκε για την έρευνα που διενεργήθηκε στο γραφείο του δήλωσε πως θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι κατασχέθηκαν τα σπίρτα και οι αναπτήρες του, και ζήτησε την άμεση επιστροφή τους, απειλώντας ταυτόχρονα με υποβολή μηνύσεων εναντίον παντός υπευθύνου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: