Συνελήφθη ο πλανόδιος που έφτιαχνε και πουλούσε μαλλί της γριάς από οπαδούς του Ηρακλή!

cotton-candy-1
Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο 46χρονος ημεδαπός πλανόδιος μικροπωλητής ο οποίος πουλούσε μαλλί της γριάς το οποίο και κατασκεύαζε με μία πρωτόγνωρη πλην άκρως ευρηματική συνταγή. 

Ειδικότερα, ο 46χρονος δράστης ο οποίος και συνελήφθη ύστερα από δεκάδες ανώνυμες καταγγελίες οπαδών του Ηρακλή, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, επέλεγε να παρασκευάζει το γνωστό γλύκισμα από τρίχες τις οποίες και περισυνέλεγε συστηματικά από ανυποψίαστους οπαδούς του Γηραιού (γριές).

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή, ο αδίστακτος υπαίθριος μικροπωλητής ο οποίος δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ δικαιολόγησε την πράξη του επικαλούμενος πλήρη οικονομική δυσχέρια στην αγορά της γνωστής καραμελωμένης ζάχαρης που απαιτείται παραδοσιακά για την δημιουργία του συγκεκριμένου είδους τροφής.

Ο συλληφθέντας διατηρούσε το κινητό του κατάστημα εντός γνωστού λούνα παρκ της συμπρωτεύουσας, το οποίο και βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από κεντρικό σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της απολογίας του 46χρονου:

«Οι μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζω τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης που επικρατεί στην αγορά με έκαναν να εγκαταλείψω την παραδοσιακή συνταγή του μαλλιού της γριάς και να αναζητήσω εναλλακτικές και πολύ περισσότερο οικονομικές λύσεις παρασκευής.

Αποφάσισα λοιπόν να στραφώ σε ένα παραδοσιακό είδος γριών προκειμένου να καταφέρω να επιβιώσω επαγγελματικά.

Επειδή είχα προβλέψει από παλιά ότι έρχονται δύσκολοι καιροί, φρόντιζα εδώ και χρόνια από κάθε γριά του Ηρακλή που είχα για πελάτη να αφαιρώ διακριτικά μία τρίχα από τα μαλλιά του ή γενικότερα το σώμα του.

Σε δύο λοιπόν χρόνια, κάνοντας το παραπάνω πράγμα καθημερινά, καταφέρα να συγκεντρώσω τεράστιες ποσότητες τριχών και έτσι φέτος εγκατέλειψα πλήρως την ζάχαρη και τις καραμέλες ως υλικά παρασκευής του μαλλιού. 

Τις τελευταίες ημέρες είχα παρατηρήσει κάποιες ύποπτες αντιδράσεις από πελάτες που με έκαναν να φοβάμαι ότι θα με συλλάβουν, όπως και δυστυχώς έγινε.

Δεν μετανιώνω για την πράξη μου καθώς αυτή δεν είχε κανένα σκοπόνα βλάψει/προσβάλει τις γριές του Γηραιού.

Αποτελεί απλά μία ξεκάθαρη συνέπεια της οδυνηρής οικονομικής κρίσης στην οποία και είναι βυθισμένη η χώρα μας».

Το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινής γνώμης συγκεντρώνεται τώρα στην δίκη του 46χρονου πωλητή η οποία και έχει οριστεί για τον προσεχή Μάϊο.

Στην διαδικασία που πρόκειται να ακολουθεί στο ακροατήριο αναμένεται να παραστούν και καταθέσουν τουλάχιστον 1.000 οπαδοί του Ηρακλή που έχουν δηλώσει στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές τραγικά θύματα του δράστη.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: