Στον SKAI ο Γλέζος: Πάει να κατεβάσει την γερμανική σημαία που ύψωσε ο Μπογδάνος!

B_1V4QBUIAEElls

Ραγδαίες εξελίξεις προκαλεί η σημερινή κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να υψώσει την γερμανική σημαία κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον SKAI.

Προς την έδρα του τηλεοπτικού σταθμού SKAI που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο κατευθύνεται εδώ και λίγα λεπτά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Το ιστορικό πρόσωπο της Αριστεράς που είχε την ατυχία να παρακολουθεί ζωντανά από το σπίτι του την εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου δεν κρατιόταν κυριολεκτικά μόλις είδε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αρχίζει μπροστά στα μάτια των καλεσμένων του να κυματίζει τη σημαία με τα χρώματα της Γερμανίας.

Ο Μανώλης Γλέζος επικοινώνησε αμέσως με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει με τον τελευταίο να υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πληροφορίες συνεργατών του τουλάχιστον 2 ακόμη γερμανικές σημαίες κυματίζουν από το απόγευμα της Τετάρτης σε περίοπτη θέση της πρόσοψης του μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχέδιο του Μανώλη Γλέζου δίνοντας ταυτόχρονα τηλεφωνική εντολή σε ραδιο-ταξί να τον μεταφέρει άμεσα στον SKAI με έξοδα από το πρωτογενές πλεόνασμα που άφησε στα ταμεία του κράτους ο Σαμαράς. 

Με ρητή επίσης εντολή του Έλληνα πρωθυπουργού, έξω από το κτίριο του SKAI, θα βρίσκονται 2 διμοιρίες άοπλων πλην αποφασισμένων ΜΑΤ έτοιμες να επέμβουν σε περίπτωση που η διοίκηση ή οι εργαζόμενοι του σταθμού επιχειρήσουν να εμποδίσουν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις προθέσεις του Μανώλη Γλέζου έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπεύθυνοι του SKAI με πληροφορίες από την ΕΣΗΕΑ να κάνουν λόγο για δημοσιογράφους έτοιμους να υπερασπιστούν ακόμη και θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα κάθε επιχείρηση κατεβάσματος των γερμανικών σημαιών.

Πλήθος δημοσιογραφικών συνεργείων από ανταγωνιστικούς τηλεοπτικούς σταθμούς έχει ήδη αρχίσει να καταφθάνει έξω από το κτίριο του SKAI, προκειμένου να καταγράψει καρέ-καρέ την προσπάθεια του Μανώλη Γλέζου ένα τηλεοπτικό κανάλι που εδώ και λίγες ώρες δείχνει να είναι κατειλημμένο από πράκτορες γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, σε περίπτωση που ο κύριος Γλέζος δεν καταφέρει να κατεβάσει τις γερμανικές σημαίες από το κτίριο, την εκτέλεση του σχεδιού πρόκειται να αναλάβουν εξ ολοκλήρου οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται για προληπτικούς λόγους έξω από το κτίριο.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: