Αποζημιώσεις για τα ανέκδοτα σχετικά με τα LIDL ζητάει η Γερμανία από την Ελλάδα!

merkel2
Χαρακτηριστικά Ελληνογερμανικής βεντέτας λαμβάνει το ζήτημα των διεκδικούμενων γερμανικών αποζημιώσεων, μετά το σημερινό πρωτοφανές αίτημα που υπέβαλε η γερμανική κυβέρνηση για καταβολή αποζημιώσεων από την χώρα μας.

Όπως δήλωσε στη Γερμανική εφημερίδα Bild η Άνγκελα Μέρκελ, η χώρα της έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων ύψους εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ αναφορικά με το μεγάλο πλήθος ανεκδότων που έχουν φτιαχτεί στη χώρα μας σχετικά με τη γνωστή γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl.

Μάλιστα σύμφωνα με την Γερμανίδα Καγκελάριο από την γερμανική πλευρά δεν αποκλείεται να υποβληθεί ακόμη και αίτημα συμψηφισμού αυτών με τις πολεμικές αποζημιώσεις που έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να διεκδικεί η χώρα μας.

«Πρόκειται για έναν ενορχηστρωμένο προπαγανδιστικό πόλεμο των Ελλήνων που απώτερος στόχος του είναι να βλάψει την τιμή και την υπόληψη της Γερμανίας.

Μπορεί στα χιλιάδες ανέκδοτα που έχουν επινοήσει οι Έλληνες, να κάνουν αναφορά μόνο στα Lidl αλλά αυτό συνιστά απλά ένα έξυπνο πρόσχημα.

Στην πραγματικότητα θέλουν να απαξιώσουν την γερμανική κουλτούρα και επιχειρηματικότητα στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πληρώσουν για όλη την ηθική βλάβη που έχουν δημιουργήσει στους Γερμανούς πολίτες, υποκινούμενοι από το λυσσαλέο μίσος που τρέφουν κατά της χώρας μας.

Σε συνεννοήση με τον κύριο Σοίμπλε, το πρωί του Σαββάτου καταθέσαμε επίσημο αίτημα καταβολής των σχετικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα,  στο αρμόδιο τμήμα του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

Αφού οι Έλληνες επέλεξαν τον δρόμο της διεκδίκησης αποζημιώσεων από τη χώρα μας, απαντάμε δυναμικά με τις αποζημιώσεις που πρέπει να πληρώσουν και αυτοί σε εμάς.

Σε περίπτωση μάλιστα που το αίτημά μας για αποζημιώσεις γίνει δεκτό από το δικαστήριο σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να υποβάλλουμε αίτημα συμψηφισμού με τις πολεμικές αποζημιώσεις που θέλει να τις πληρώσουμε η Ελλάδα.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα το αίτημά της για πολεμικές αποζημιώσεις, και τότε ίσως εγκαταλείψουμε και εμείς το δικό μας για τα ανέκδοτα, σε ένδειξη καλής θέλησης».

δήλωσε χαρακτηριστικά η Άνγκελα Μέρκελ στο σαββατιάτικο φύλλο της Bild κλιμακώνοντας έτσι το σκηνικό σύγκρουσης που είναι σε εξέλιξη με την πατρίδα μας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: