Στο Πολυτεχνείο με χαρτί υγείας και μπογιές η Βούλτεψη!

inexarchia_polytexneio_graffiti_4
Στις εγκαταστάσεις του Κάτω Πολυτεχνείου προκειμένου να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια αφαίρεσης του τεράστιου μαύρου γκράφιτι, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η πρώην κυβερνητικής εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν το γνωστό γαλάζιο στέλεχος, κατόπιν εντολής Σαμαρά, έκανε την εμφάνισή της στην οδό Στουρνάρη κρατώντας στα χέρια της 100 ρολά χαρτιά υγείας και πλήθος μπογιών αλλά και άλλων χρήσιμων εργαλείων.

Η Σοφία Βούλτεψη έγινε -όπως ήταν φυσικό- δεκτή με χειροκροτήματα από τους διερχομένους στο σημείο- και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση όταν πολίτες της διπλανής πόρτας άρχισαν να την πλησιάζουν κατά ομάδες με σκοπό να της αποσπάσουν ένα αυτόγραφο πάνω σε ένα από τα χαρτιά υγείας του σπιτιού τους.

Το γαλάζιο στέλεχος δήλωσε με ενθουσιασμό πως παρά τον βαρύ φόρτο εργασίας της για να μην πέσει η χώρα μας στα βράχια θα συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στα κλιμάκια καθαρισμού που έχουν σχηματιστεί.

Όπως εξομολογήθηκε στα συνεργεία του δήμου Αθηναίων ο πραγματικός λόγος που την ώθησε να συμμετάσχει στις εργασίες ήταν το άγχος που έτρεφε για τα δεκάδες περιττά ρολά με κωλόχαρτα που είχαν μετατρέψει την οικία της σε πραγματική κωλοχαρτούπολη.

«Εδώ και μέρες προσπαθούσα να βρω ευκαιρία να ξεφορτωθώ δημιουργικά τα χαρτιά υγείας που είχαν πλημμυρίσει κυριολεκτικά το σπίτι μου από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τις μπογιές της πήρα από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, με εντολή Σαμαρά.

Θα ήθελα να επισημάνω πως η συμμετοχή μου στις εργασίες είναι εθελοντική και μετά την λήξη του καθαρισμού θα ζητήσω να πληρωθώ συμβολικά με μόρια από αυτά που μοιράζει συστηματικά ο Ανδρέας Λοβέρδος».

δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά την πανηγυρική άφιξή της στο ιστορικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: