Σε συμβολική κατάσχεση 1 tablet από την εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» προχώρησε ο Πάνος Καμμένος!

1637052
Μήνυμα αποφασιστικότητας της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των διεκδικούμενων γερμανικών αποζημιώσεων αποφάσισε να στείλει το απόγευμα της Δευτέρας ο Υπουργός Άμυνας.

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επέλεξε τυχαία την ημέρα συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με την Άνγκελα Μέρκελ προκειμένου να ανοίξει (αποτυχημένα για πολλούς) τον δρόμο των κατασχέσεων.

Με τη διακριτική συνοδεία του Τέρενς Κουίκ λοιπόν, επισκέφθηκε κεντρικό κατάστημα της εταιρείας Γερμανός και παρακάμπτοντας τις απειλές των σεκιουριτάδων απαίτησε και πέτυχε την άμεση δήμευση 1 tablet της Apple που κοσμούσε κεντρική θέση της βιτρίνας.

«Κύριε πρόεδρε! Η εταιρεία μας είναι ελληνική! Μην ξεγελιέστε από την επωνυμία μας. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους Γερμανούς στην εθνικότητα. Σας παρακαλούμε πολύ! Να πάτε αλλού λοιπόν να κατασχέσετε αντικείμενα».

είπε ο υπάλληλος του καταστήματος στον εξαγριωμένο πρόεδρο των ΑΝΕΛ

«Εσύ φίλε μου πρέπει να είσαι από τους μεγάλους Γερμανοτσολιάδες εδώ μέσα. Κόψε το παραμύθι για το όνομα και φέρε μου τώρα αμέσως αυτό το ωραίο tablet που βλέπω εκεί.

Την επόμενη φορά θα έρθουμε οργανωμένα και θα σας τα πάρουμε όλα. Και να πεις στο αφεντικό σου τον Σόιμπλε να σταματήσει να εμπαίζει τη χώρα μου.

Θέλουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις που δικαιούμαστε για τα αίσχη των προγόνων του να του πεις».

απάντησε ο Πάνος Καμμένος στον υπάλληλο.

Εν συνεχεία το tablet έπεσε στα χέρια του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος με έκδηλο ενθουσιασμό στα μάτια του το αποθήκευσε στην προσωπική του βαλίτσα και αποχώρησε από το κατάστημα.

Η ψυχρολουσία όμως για τον Υπουργό Άμυνας ήρθε λίγο αργότερα όταν ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε ότι το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός είναι ελληνικών συμφερόντων αφού ιδρυτής του είναι ο Πάνος Γερμανός από τον οποίο και έχει προέλθει η επωνυμία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε αμέσως συγγνώμη μέσω τηλεγραφήματος από τη διοίκηση του καταστήματος και δεσμεύθηκε ότι το λανθασμένα κατασχεθέν tablet πρόκειται να επιστραφεί από τον Πάνο Καμμένο νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: