Στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» μπαίνουν οι εισβολές των οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους!

ImageHandler (1)
Με τα ισχύοντα επί των ελληνικών ποδοσφαιρικών γηπέδων αποφάσισε να προσαρμοστεί ο ΟΠΑΠ!

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η πρόθεση της γνωστής εταιρείας διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών να συμπεριλάβει και μάλιστα άμεσα στο «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ειδική κατηγορία στοιχηματισμού για τα καθιερωμένα πλέον ντου των οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους.

Στην νέα αυτή κατηγορία, ο κάθε παίχτης θα μπορεί να ποντάρει σε ποιό ακριβώς λεπτό της αναμέτρησης των ελληνικών ποδοσδαιρικών αγώνων του κουπονιού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό πλέον οπαδικό ντου.

Φυσικά, θα υπάρχει και η δυνατότητα για ποντάρισμα σε χρονικές στιγμές που προηγούνται, βρίσκονται στο ενδιάμεσο, ή έπονται των 90 λεπτών του ματς (πριν την έναρξη του αγώνα, μετά την λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου). 

Τα τελευταία όμως διαθέσιμα χρονικά σημεία πρόκειται να έχουν ιδιαίτερα μικρή στοιχηματική απόδοση αφού ειδικές μελέτες του ΟΠΑΠ έχουν αποδείξει ότι οι χούλιγκανς επιλέγουν συνήθως τις συγκεκριμένες περιόδους προκειμένου να πατήσουν το χορτάρι του γηπέδου.

Πέρα από τη δυνατότητα πονταρίσματος σχετικά με την ώρα διενέργειας των οπαδικών εισβολών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι στοιχηματικές επιλογές που θα αφορούν την έκταση και τις παρενέργειες αυτών.

Ειδικότερα, ο συνολικός αριθμός των κεφαλιών που εικάζεται ότι θα ανοίξουν ως συνέπεια του ντου, τα πολεμοφόδια που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χούλιγκανς (φωτοβολίδες, καπνογόνα, σιδερογροθιές, αλυσίδες, στιλιάρια), καθώς και ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα χτυπηθούν κατά τη διάρκεια των εισβολών, γίνονται πλέον αντικείμενα στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ.

«Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έπρεπε επιτέλους να προσαρμοστεί έξυπνα στην σύγχρονη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα και να διευρύνει έτσι το διαθέσιμο πεδίο στοιχηματισμού για τους παίχτες του.

Νομίζω πως πρόκειται για ένα project της εταιρείας που άργησε πολύ να μπει σε εφαρμογή.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια τα οπαδικά ντου αποτελούσαν παράδοση στα ελληνικά ματς, το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μας αρνούνταν για ανεξήγητους λόγους να τα εισάγει στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του παιχνιδιού μας.

Η νέα κατηγορία που είμαι σίγουρος ότι θα συναρπάσει κάθε ενδιαφερόμενο πρόκειται να εγκαινιαστεί στο κουπόνι που θα κυκλοφορήσει στις 30/03/2015 (ημέρα Δευτέρα).

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους παίχτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ καλή επιτυχία και καλά κέρδη».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Καμίλ Ζίνγκλερ στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στους έλληνες δημοσιογράφους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: