Άνοιγμα Ρένας Δούρου στην Βενεζουέλα: Κάνει το Δούρου Μαδούρου!

rena-dourou-gia-aksiologisi-koita-poioi-milane.w_l
Σε μία συμβολική κίνηση που στοχεύει στην αναθέρμανση των φιλικών σχέσεων που διατηρεί το κόμμα της με την πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο αποφάσισε να προχωρήσει το πρωί της Δευτέρας η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε στα ΜΜΕ, προέβη στην επίσημη προσθήκη της συλλαβής «μα» στο επώνυμό της με σκοπό το τελευταίο να θυμίζει το μικρό όνομα του προέδρου της Βενεζουέλας.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε, πηγή έμπνευσης της ενέργειάς της αυτής ήταν η πρότερη και άκρως διάσημη λεξικολογική παρέμβαση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών στο μικρό του όνομα (από Γιάννης Γιάνης).

Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση και αποδεικνύει περίτρανα την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση σύσφιξη των ήδη καλών σχέσεων που επικρατούν με την ηγεσία της Βενεζουέλας, είναι η καθημερινή επικοινωνία στην οποία αποκαλύφθηκε ότι βρίσκεται η Κουμουνδούρου με τον γνωστό Έλληνα διαιτητή Γιώργο Δούρο προκειμένου να αλλάξει και αυτός το επώνυμό του από Δούρος σε Μαδούρος.

Παράλληλα με το νέο άνοιγμα του κόμματός της στην γνωστή χώρα της λατινικής αμερικής, η Ρένα Δούρου τονίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει ξεχάσει το πρόσφατο συντροφικό κάλεσμα του Νικολά Μαδούρο για επίσκεψη στην Βενεζουέλα. 

«Ο μόνος λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κατορθώσει να επισκεφθεί ακόμη την αδελφή χώρα της Βενεζουέλας είναι το βαρύ πρόγραμμα συναντήσεων με ευρωπαίους αξιωματούχους που έχει αυτή την περίοδο.

Να γνωρίζει όμως ο σύντροφος Νικολά πώς ο πρωθυπουργός μας δεν πρόκειται να αφήσει ανικανοποίητο τον λαό του.

Χιλιάδες προφυλακτικά και χαρτιά υγείας πρόκειται να παραχωρηθούν εντελώς δωρεάν στον λαό της Βενεζουέλας από την ελληνική κυβέρνηση, ως ελάχιστη ένδειξη συντροφικής αλληλλεγγύης».

σημειώνει χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου στην σημερινή ανακοίνωσή της.

Αυτό που όλοι περιμένουν με αγωνία τώρα είναι εάν και ο διάσημος Έλληνας διαιτητής Δούρος πειστεί από τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ να προβεί σε αλλαγή του επωνύμου του, ή τελικώς η ευρηματική χειρονομία αλληλλεγγύης της Κουμουνδούρου στη Βενεζουέλα θα αρκεστεί μόνο στα όρια της Περιφέρειας Αττικής.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: