«Στο Μαυροκόκκινο» το όνομα του ρ/δ σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την λήξη της κατάληψης!

katalipsi-ston-radiofoniko-stathmo-sto-kokkino
Ραγδαίες συνέπειες στη φυσιογνωμία του σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει η σημερινή κατάληψη των αντιεξουσιαστών.

Δεκτό ομόφωνα έγινε από τη διεύθυνση του κατειλημμένου ραδιοφωνικού σταθμού της Κουμουνδούρου το αίτημα της ομάδας των αναρχικών καταληψιών για προσωρινή μετονομασία της αριστερής συχνότητας σε «Στο Μαυροκόκκινο».

Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή διαβούλευση των καταληψιών με τον διευθυντή Κώστα Αρβανίτη σχετικά με το εάν πρέπει να μετατραπούν σε μαυροκόκκινα τα τρία αστέρια που κοσμούν το επίσημο λογότυπο του σταθμού (βλέπε φωτογραφία).

Στο τελευταίο πάντως ζήτημα η πλευρά των καταληψιών λόγω της ετερόκλητης σύνθεσής της δεν τηρεί ενιαία στάση.

Ειδικότερα, το ένα ρεύμα των αναρχικών που συμμετέχουν στην κατάληψη υποστηρίζει πως κάθε ενασχόληση με αστέρια αποτελεί στυγνή ενσωμάτωση του αναρχικού κινήματος στον καπιταλιστικό θεσμό της αστρολογίας.

Από την άλλη πλευρά, μερίδα των καταληψιών θεωρεί πως τα μαυροκόκκινα αστέρια συνιστούν μονόδρομο για μία πολιτικού περιεχομένου κατάληψη που θέλει να έχει ξεκάθαρα αναρχικά χαρακτηριστικά.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ καταληψιών και Κώστα Αρβανίτη συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου όλες οι προσωρινές αλλαγές που θα υποστεί ο σταθμός να έχουν γίνει πράξη στην χειρότερη περίπτωση μέχρι τις 6 το απόγευμα οπότε και ξεκινάει η κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Με τηλεφωνική του παρέμβαση σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό που δεν τελεί υπό κατάληψη ο Κώστας Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι αμέσως μετά τη λήξη της κατάληψης όλα θα επιστρέψουν στην προτέρα κατάσταση.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: