Γιώργος Παπακωνσταντίνου: «Είμαι άνδρας – DELETEριο!»

pic-0-norm1566
Με μία ευρηματική παράφραση γνωστής κοσμητικής έκφρασης επέλεξε -μεταξύ άλλων- να απαντήσει στους επικριτές του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στην πρώτη αποκαλυπτική του συνέντευξη μετά την αίσια λήξη της δικαστικής του περιπέτειας.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα όλης της καυτής εξομολόγησης του πρώην τσάρου της ελληνικής οικονομίας σε γνωστό ξένο περιοδικό:

«Πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη την Τρίτη στάθηκε στο ύψος της και δεν υπέκυψε στις πιέσεις διαφόρων σκοτεινών κύκλων συμφερόντων που ζητούσαν την υποδειγματική καταδίκη μου.

Το είχα εξομολογηθεί και παλιότερα: Όλος αυτός ο δικαστικός μαραθώνιος μου στέρησε την δυνατότητα να πίνω καφέ με τη γυναίκα μου. Ε, λοιπόν εχθές η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο συζυγικός καφές αποτελεί αδιαπραγμάτευτο αγαθό για τον άνθρωπο.

Να σας πώ και κάτι άλλο; Με κατηγόρησαν που νόθευσα μία λίστα με ονόματα. Για τα νοθευμένα ποτά δεν είδα ποτέ να βγαίνει κάποιος δημόσια και να ζητάει καταδίκες.

Επίσης, πόσοι χιλιάδες είναι αυτοί οι σύζυγοι που προβαίνουν καθημερινά σε σβήσιμο στοιχείων από τις λίστες για τα ψώνια που συντάσσουν οι γυναίκες τους;
Γι αυτούς όμως δεν είναι ποτέ να χύνει κάποιος δάκρυα και να ζητάει εξοντωντικές τιμωρίες και ποινές.

Πάμε τώρα σε προσωπικά θέματα για τα οποία δεν είχε τύχει να μιλήσει ποτέ. Το πάθος μου για τις λίστες ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια. Οι συμμαθητές μου μου είχαν κολλήσει το παρατσούκλι Listαρχος.

Μπορεί να κατέληξα Υπουργός Οικονομικών και ενεργό στέλεχος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης αλλά δεν σας κρύβω ότι το επάγγελμα του δικα-stick-ού ήταν το κρυφό επαγγελματικό μου όνειρο που δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Oι γυναίκες με φώναζαν χαϊδευτικά άνδρα DELETEριο. Επειδή στα πρώτα τσαλιμάκια τις έκανα delete. Δεν μπορούσαν να παίξουν μαζί μου. Στην πρώτη ύπουλη κίνηση, τις διέγραφα με ταχύτητα μεγαλύτερη και από αυτή που έσβησα τα στοιχεία των συγγενών μου από τη λίστα Λαγκάρντ.

Κάποιοι θέλαν να καταδικαστώ για απιστία εις βάρος του Δημοσίου. Εγώ, ένας άνθρωπος που ήμουνα πιστός σε όλες τις γυναίκες, είναι δυνατόν να τολμούσα πράγματα να διαπράξω απιστία κάπου αλλού;»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: