Φορολόγηση των selfies με τον Βαρουφάκη στη λίστα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης!

3420-744x419
Οξείες αντιδράσεις σε μερίδα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για extra φορολόγηση των πολιτών που βγάζουν selfie φωτογραφίες με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών.

Σύμφωνα μάλιστα με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο έχει ήδη συμπεριληφθεί σε κεντρική θέση στη λίστα μεταρρυθμίσεων που ετοιμάζει εδώ και μέρες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

«Γιάνη, πρέπει επιτέλους να εκμεταλευθούμε οικονομικά την μεγάλη δημοφιλία σου στον κόσμο.

Έτσι και φορολογήσουμε παραπάνω όσους βγάζουν selfie μαζί σου είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψουμε πολύτιμο χρήμα για τα κρατικά ταμεία και μάλιστα σε χρόνο-ρεκόρ.

Η φορολόγηση φυσικά θα είναι κοινωνικά δίκαιη και αναλογική όπως και το συνολικό φορολογικό καθεστώς που ονειρευόμαστε.

Κάθε πολίτης θα φορολογείται με συντελεστή που θα είναι ανάλογος τόσο του συνολικού αριθμού όσο και της ποιότητας εικόνας των φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζεται μαζί σου».

Σε παρακαλώ πολύ όπως συμπεριλάβεις το παραπάνω μέτρο στην λίστα που θα στείλουμε τη Δευτέρα στους θεσμούς».

έλεγε στην γραπτή του εισήγηση στον τσάρο της ελληνικής οικονομίας ο Αλέξης Τσίπρας.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό της εφαρμογής του μέτρου, ο Υπουργός Οικονομικών πρόκειται από εδώ και στο εξής να σημειώνει σε ειδικό σημειωματάριο το ΑΦΜ οποιουδήποτε πολίτη φωτογραφίζεται μαζί του.

Για αντιδεοντολογική αντιγραφή παραδοσιακών κοινοβουλευτικών τακτικών του κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΟΤΑΜΙ!

«Η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά, μην έχοντας ολοκληρωμένο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση καταλήγει σε αντιδεοντολογικές κινήσεις αντιγραφής βασικών αρχών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Το ΠΟΤΑΜΙ είναι αυτό που έφερε την selfie μέσα στην πολιτική ζωή του τόπου μας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός.

Μία αναζήτηση στο google είναι αρκετή για οποιονδήποτε αμφισβητεί το παραπάνω γεγονός.

Συμφωνούμε με το μέτρο της κυβέρνησης και θα το στηρίξουμε αλλά διαφωνούμε πλήρως με την απουσία κάθε κυβερνητικής αναφοράς στους βουλευτές του κόμματος που κάνανε τη selfie πολιτική ρουτίνα». 

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Πέμπτης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: