Απολύθηκε ο δημοσιογράφος του SKAI που πάτησε τριφύλλια την ώρα δεντροφύτευσης!

skai-perivalon-02
Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία με τον SKAI για νεαρό δημοσιογράφο που συμμετείχε σε πρόσφατη περιβαλλοντική δράση του γνωστού για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Το ατυχές περιστατικό που προκάλεσε την απόλυση του δημοσιογράφου έλαβε χώρα στην Πάρνηθα κατά τη διάρκεια δεντροφύτευσης που είχε προγραμματιστεί από τον SKAI για το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

0 28χρονος νεαρός ο οποίος όπως δήλωσε μετά την γνωστοποίηση της απόλυσής του δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες, έκανε το μοιραίο λάθος να πατήσει δεκάδες μπάλες με πράσινο τριφύλλι που ήταν προορισμένες ως τροφή για τα ελάφια που συχνάζουν στο γνωστό βουνό.

Για ανεπίτρεπτη και πιθανότατα εσκεμμένη προσβολή του ιστορικού σήματος του Παναθηναϊκού η οποία δεν έπρεπε επ’ ουδενί να μείνει αναπάντητη έκανε λόγο στα ΜΜΕ ο ιδρυτής του ομίλου επιχειρήσεων SKAI και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του δεν απέκλεισε ακόμη και την εκδοχή της οργανωμένης προβοκάτσιας από άτομα που ανήκουν στον χώρο του Ολυμπιακού.

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις ομάδες.

Δεν είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και δεν παρακολουθώ καθόλου ποδοσφαιρικούς αγώνες με εξαίρεση αυτούς της Εθνικής Ελλάδος.

Δεν είχα καμία πρόθεση να απαξιώσω τον σύλλογο του Παναθηναϊκού.

Τα τριφύλλια τα πάτησα κατά λάθος κατά τη διάρκεια των εργασιών που εκτελούσα.

Νομίζω ότι ο κύριος Αλαφούζος έδρασε περισσότερο ως οπαδός του τριφυλλιού παρά ως εργοδότης και έλαβε την απόφαση να με απομακρύνει κυριολεκτικά εν θερμώ. 

Έχω ήδη υποβάλει ένσταση στον σταθμό στην οποία και ζητώ να επανεξεταστεί η συμπεριφορά μου χωρίς οπαδικά πάθη και ποδοσφαιρικές λογικές της διοίκησης του καναλιού.

Δηλαδή τί θα γίνει τώρα;

Αν αύριο-μεθαύριο πάω να δουλέψω σε ένα κανάλι που το αφεντικό του είναι πορωμένο με τον Ολυμπιακό θα με απολύσουν και αυτοί αν μάθουν πχ ότι μου αρέσει να τρώω γαύρους;»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος νεαρός ο οποίος περιμένει υπομονετικά την επανεξέταση του ζητήματός του από τον επικεφαλής του καναλιού.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: