Σε λαϊκό προσκύνημα από αύριο (και) οι σΑΓΙΟνάρες και τα SANδάλια του Αγίου Παϊσίου!

paisios_padofles
Συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις κατά του Αγίου Παϊσίου ο ιερέας που είχε πάρει την πρωτοφανή απόφαση να τεθούν οι πλαστικές παντόφλες του γέροντος της Ορθοδοξίας σε ιερό προσκύνημα.

«Μητροπολίτη κανόνισε αύριο να έχουμε πάλι μπλεξίματα.

Αύριο φέρνω 2 ζευγάρια σ-ΑΓΙΟ-νάρες και 3 ζευγάρια με Sanδάλια που συνήθιζε να φοράει ο Γέροντας.

Θα τεθούν και αυτά σε λαϊκό προσκύνημα στην ίδια εκκλησία».

προειδοποίησε ο διάσημος πλέον ιερωμένος τον επικεφαλής της Μητρόπολης Λεμεσού ο οποίος ενθουσιασμένος με τη νέα εξέλιξη έσπευσε αμέσως να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για τις ώρες διεξαγωγής του λαϊκού προσκυνήματος:

«Καλούνται αύριο κατά τις πρωινές ώρες άπαντες οι πιστοί της Κύπρου να συμμετάσχουν στο λαϊκό προσκύνημα που πρόκειται να διεξαχθεί στον κεντρικό ναό της Μητροπόλεως Λεμεσού με αφορμή τα νέα συλλεκτικά είδη υποδημάτων του Παϊσίου που ανευρέθησαν.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας υπέρ όσων πιστών δεν είχαν την τύχη να δώσουν το παρόν στο πρόσφατο προσκύνημα των παντοφλών. 

Για ο,τιδήποτε νεότερο πάνω στις έρευνες των θρησκευτικών αρχών για υπόλοιπα είδη ενδυμάτων που χρησιμοποιούσε ο Άγιος θα σας ενημερώνουμε με έκτακτες ανακοινώσεις.

Λεμεσός, 30.03.2015

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΕΜΕΣΟΥ»

Την ίδια στιγμή, οξύτατες είναι για ακόμη μία φορά οι αντιδράσεις από κορυφαίους εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος οι οποίοι κάνουν λόγο για εκ νέου βάναυση προσβολή του Άγιου Παϊσίου και καλούν σε αποχή από το προγραμματισθέν για αύριο συμβάν.

Από την άλλη πλευρά ο ιερωμένος που είχε την τύχη να βρει τα υποδήματα του Αγίου διαχωρίζει πλήρως το αυριανό προσκύνημα από το προηγούμενο ισχυριζόμενος ότι η αγιότητα των Σ-αγιο-νάρων και των San-δαλιών του Γέροντος είναι προφανής αφού προκύπτει ευθέως ακόμη και από την ίδια τους την ονομασία.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: