Γεμάτος γυναικείο κραγιόν και πιπιλιές εμφανίστηκε στη Βουλή ο Σαμαράς!

4c65a137_o
«Eίμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω και θα σκίσω και κανένα μνημόνιο παραπάνω» φώναξε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την σημερινή καυτή είσοδό του στο ελληνικό κοινοβούλιο! 

Με μία εμφάνιση που προέδιδε ξεκάθαρα την σεξουαλική του δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γέμισε την αίθουσα της συνεδρίασης με τεστοστερόνη και ανδρική θερμότητα αναγκάζοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου να διακόψει προσωρινά τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί ολονύκτιες εισηγήσεις στενών συνεργατών του που τον προέτρεπαν να αποδείξει (και) στην πράξη ότι αποτελεί τον Νο1 εκπρόσωπο της ανδρικής σχολής στην Ελλάδα.

«Ορίστε! Επειδή κάποιοι χθες νόμιζαν ότι αστειεύομαι, έφερα μαζί μου και το απολυτήριο της σχολής.

Ανδρική σχολή επαναλαμβάνω κύριοι!

Όχι σαν και αυτές που βγάλανε κάποιες γυναικούλες που τώρα παριστάνουν τους άντρες. Καταθέτω το χαρτί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Επιφυλάσσομαι σύντομα να προσκομίσω και αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία μιλάμε πάντα με αποδείξεις και έγγραφα.

Οι δημιουργικές ασάφεις ανήκουν στον δικό σας χώρο κύριοι της κυβέρνησης».

είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο τέλος της οποίας σημειώθηκε ένα αναπάντεχο γεγονός που προκάλεσε πολλές συζήτησεις:

Ειδικότερα, ένα κουτί με προφυλακτικά Durex έπεσε ξαφνικά από την τσέπη του σακακιού του με πολλούς βουλευτές της αντιπολίτευσης να μιλούν για ακόμη μία απεγνωσμένη προσπάθεια του πρώην πρωθυπουργού να δώσει δημόσια διαπιστευτήρια αρρενωπότητας.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πυρά της κυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να υπονοούν ότι τα φιλιά και οι πιπιλιές στο πρόσωπο του Σαμαρά προέρχονται από τον Σταύρο Παπασταύρου και όχι από γυναίκες όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: