Βίκυ Σταμάτη: «Αδίκως με ψάχνετε! Έχω πάρει αντισυλληπτικά!»

σταματη
Μία επιστολή-βόμβα της δραπέτισσας Βίκυς Σταμάτη βάζει φρένο σε κάθε σενάριο πιθανού εντοπισμού της από τις αστυνομικές αρχές!

Η εξαφανισμένη από τα ξημερώματα της Πέμπτης σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έδωσε σημεία ζωής νωρίς το μεσημέρι με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την οποία και αναδημοσιεύουμε αυτούσια:

«Κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας, αγαπητοί Δικαστές και λοιπές αρχές του μητροκτόνου ελληνικού κράτους, μάταια και ανούσια κάθε προσπάθεια που θα καταβάλετε για να με συλλάβετε.

Λίγες ώρες πριν αποδράσω από το κολαστήριό σας, προέβην σε κατανάλωση υπερβολικής δόσης αντισυλληπτικών χαπιών τα οποία θα μου επιτρέπουν να κυκλοφορώ ελεύθερη και ωραία για μία ζωή.

Δεν πρόκειται φυσικά να σας αποκαλύψω ποτέ τα στοιχεία του συντρόφου-γιατρού που μου εξασφάλισε τα συγκεκριμένα χάπια βοηθώντας με να απαλλαγώ μία και καλή από τα δεσμά της απάνθρωπης εξουσίας σας.

Σταματήστε λοιπόν να με ψάχνετε άδικα και ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

Υψώνω την γροθιά μου και στέλνω τους θερμούς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε κάθε σύντροφο που βρίσκεται σε καθεστώς παρανομίας όπως εγώ.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!

Όαση Ελευθερίας,

02.04.2015

Βίκυ Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου»

Λίγα λεπτά με την δημοσίευση της επιστολής της Βίκυς Σταμάτη, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση με σκοπό τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του γιατρού που φέρεται να χορήγησε στην δραπέτισσα το επίμαχο είδος χαπιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  εισαγγελέας που ανέλαβε τον φάκελο της υπόθεσης προτίθεται να ασκήσει δίωξη εναντίον του καταζητούμενου γιατρού για άμεση συνέργεια σε απόδραση κρατουμένου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: