Μετωπική σύγκρουση Lacoste με Crocodilino για τo πτώμα του Σήφη του κροκόδειλου!

krokodeilos
Ένας πρωτοφανής πόλεμος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες με φόντο το άψυχο κορμί του κροκόδειλου του Ρεθύμνου.

Πρωταγωνιστές της διαμάχης η Lacoste και η Crocodilino, αμφότερες εταιρίες υποδημάτων που χρησιμοποιούν για λογότυπό τους την εικόνα ενός κροκόδειλου.

Και τα δύο αντίπαλα επιχειρηματικά στρατόπεδα υποστηρίζουν ότι ο κροκόδειλος που έχουν ως σήμα τους απεικονίζει κάποιον στενό συγγενή του Σήφη και πως επομένως η αρμόδια αρχή του Ρεθύμνου υποχρεούται να τους παραχωρήσει το πτώμα που βρέθηκε στη λίμνη του Ρεθύμνου.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην νεκροψία που πραγματοποιήθηκε -κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Ρεθύμνου- κρατήθηκε γενετικό υλικό του κροκόδειλου προκειμένου να αποδειχθεί επιστημονικά εάν ο άτυχος Σήφης έχει όντως σχέση συγγένειας με κάποιον από τους κροκόδειλους των διαξιφιζόμενων επιχειρήσεων.

Στην περίπτωση πάντως που αποδειχθεί ότι ο Σήφης ήταν συγγενής τόσο με τον κροκόδειλο της Lacoste όσο και με αυτόν της Crocodilino το πιθανότερο σενάριο είναι το πτώμα να κοπεί στα δύο και να μοιραστεί ισομερώς στους δικαιούχους.

Τα πράγματα όμως κάπου εδώ περιπλέκονται περισσότερο, αφού πέρα από τις δύο εταιρείες υποδημάτων στη διεκδίκηση του κορμιού του Σήφη αποφάσισε να μπει και η Εκκλησία της Ελλάδος η οποία υποστηρίζει ότι ο Σήφης ήταν άγιος που μαρτύρησε στα νερά του Ρεθύμνου δοκιμάζοντας την πίστη του στον Θεό.

Σύμφωνα δηλαδή με τα λεγόμενα της εκκλησίας, το πτώμα του Σήφη είναι στην πραγματικότητα λείψανο αγίου και επομένως πρέπει να αποθηκευθεί σε κάποια από τις εκκλησίες της Κρήτης.

Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαριστεί σε λίγες μέρες στο ακροατήριο όπου θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπάλληλοι της Lacoste, της Crocodilino, κορυφαίοι ιερωμένοι της Εκκλησίας της Ελλάδος, και φυσικά ο γνωστός για την αγάπη του στους κροκόδειλους Tus.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: