Σε αργία με εντολή Καμμένου ο σκοπός που άγιαζε τα μέσα νεοσύλλεκτων φαντάρων!

56567
Σε αργία με το ισχυρό ενδεχόμενο να του επιβληθεί ακόμη και οριστική απόλυση από τις Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο 35χρονος ΕΠ.ΟΠ. του ΓΕΕΘΑ που εκτελούσε καθημερινό αγιασμό των βυσμάτων νεοσύλλεκτων φαντάρων.

Είχαν προηγηθεί δεκάδες γραπτές καταγγελίες στρατιωτών θητείας στο γραφείο του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου οι οποίες και τον εξώθησαν να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά τη διευθέτηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φαντάρων που υπηρετούσαν στο Πεντάγωνο, ο 35χρονος στρατιωτικός που είθιστο να εκτελεί χρέη σκοπού υπηρεσίας στο φυλάκιο που προστατεύει την αγορά της Μεσογείων μάζευε όλα τα βύσματα των οπλιτών σε ευρύχωρη αίθουσα την οποία και είχε μετατρέψει κυριολεκτικά σε παράτυπο βυσματικό ναό.

Για τον αγιασμό των μέσων ο κατηγορούμενος σκοπός χρησιμοποιούσε τεράστιες ποσότητες λιβανίου τις οποίες και προμηθευόταν καθημερινά από εκκλησία παρακείμενη στο Υπουργείο.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη αίθουσα μυρίζει ακόμη λιβάνι! Μπήκαμε μέσα σήμερα για έρευνα και παραλίγο να πάθουμε ασφυξία».

δήλωσε συγκλονισμένος ο 50χρονος ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΕΘΑ που προΐσταται των ερευνών για τη διαλεύκαση του σκανδάλου.

«Τον τελειώσαμε! Οι παραθρησκευτικές τελετές διαφθοράς των μνημονιακών στρατιωτικών δεν έχουν καμία θέση στον Ελληνικό Στρατό!

Αυτά που ξέραν θα τα ξεχάσουν θέλουν δεν θέλουν!

Επικοινώνησα πριν λίγο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησα να παρέμβει προσωπικά αφορίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον συγκεκριμένο κύριο».

δήλωσε ο Πάνος Καμμένος το πρωί της Δευτέρας στα ΜΜΕ κατά την έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ειδικά για το θέμα.

Από την άλλη πλευρά ο κατηγορούμενος ΕΠΟΠ δηλώνει κατηγορηματικός αθώος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο αγιασμός των μέσων από τους σκοπούς αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ελληνικής παράδοσης που κύκλοι του Υπουργείου επιχειρούν σκανδαλωδώς να ποινικοποιήσουν.

Πέραν των πειθαρχικών κυρώσεων που έχει ήδη υποστεί, ο 35χρονος στρατιωτικός απειλείται και με βαριές ποινικές κυρώσεις τις οποίες και θα αποφασίσει το Στρατοδικείο Αθηνών που συνεδριάζει αύριο για το ζήτημα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: