Πανούσης: «Επόμενος στόχος μου ο «αστυνομικός της γειτονιάς των αγγέλων!»

oldphotospanousis1379683181

Τα σχέδιά του για την άμεση διεύρυνση του θεσμού του «αστυνομικού της γειτονιάς» αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας ο  Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης θέτοντας παράλληλα σύσσωμη την Εκκλησία της Ελλάδος προ των ευθυνών της.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των σημερινών δηλώσεων του Γιάννη Πανούση:

«Επί των προηγούμενων κυβερνήσεων παρατηρούνταν μία απροκάλυπτη ανοχή σε κάθε κάθε αξιόποινη δραστηριότητα ταραχοποιών στοιχείων στη γειτονιά των αγγέλων.

Η συγκεκριμένη γειτονιά με αποκλειστική ευθύνη των προηγούμενων ηγεσιών του υπουργείου είχε μετατραπεί σε πραγματικό άβατο για τις αστυνομικές αρχές.

Κάτι δηλαδή σαν τα Εξάρχεια σε χριστιανική έκδοση.

Ιπτάμενοι αναρχικοί αξιοποιώντας τις ικανότητές τους στις πτήσεις επί των ουρανών προπηλακίζουν καθημερινά αγγέλους και Αγίους χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για τη σύλληψή τους υπό τον φόβο των αντιποίνων.

Χρέος της σημερινής κυβέρνησης είναι να μπει ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος σε αυτή την επουράνια ανομία.

Ο «αστυνομικός της γειτονιάς των αγγέλων» η χρήση του οποίου θα αρχίσει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αποτελέσει το πρώτο καθοριστικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

Ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητούμε την άμεση συνδρομή και υλικοτεχνική στήριξη από κάθε αρμόδιο φορέα της Εκκλησίας προκειμένου ο επουράνιος αστυνομικός να αποδώσει τα αναμένομενα το συντομότερο.

Χωρίς την υποστήριξη της Εκκλησίας η οποία και γνωρίζει όλα τα κατατόπια της γειτονιάς αυτής, τίποτα δεν θα είναι εύκολο στην επιτυχή υλοποίηση του μέτρου.

Καλώ επίσης τον πρώην πρωθυπουργό που μίλαγε με τον θεό σε καθημερινή βάση να αξιοποιήσει την επικοινωνία του αυτή προς όφελος του αντεγκληματικού σχεδίου μου. 

Σας ευχαριστώ πολύ».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: