Αδύνατη η διερεύνηση της περιόδου Καραμανλή! Άφαντες οι σερβιέτες του πρώην πρωθυπουργού!

kara_mmal
Ανυπέρβλητο τεχνικό κώλυμα της τελευταίας στιγμής καθιστά αδύνατη την διερεύνηση της περιόδου του Κώστα Καραμανλή ρίχνοντας έτσι στον κάλαθο των αχρήστων σημαντικό τμήμα της πρότασης για εξεταστική επιτροπή της οικονομίας που υπεβλήθη από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όλα ξεκίνησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής όταν τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός!

Ο Κώστας Καραμανλής με εμφανή τη συγκινησιακή του φόρτιση εξομολογήθηκε στο σώμα πώς όλες ανεξαιρέτως οι σερβιέτες που φορούσε την περίοδο που κυβερνούσε τη χώρα (2004-2009) έχουν εξαφανιστεί.

Μάλιστα τόνισε πως όλες αυτές τις μέρες έκανε το σπίτι του στη Ραφήνα φύλλο και φτερό προκειμένου να τις βρει χωρίς δυστυχώς να υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στην έρευνα.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της σημερινής ομιλίας Καραμανλή το περιεχόμενο της οποίας προκάλεσε έκδηλη παγωμάρα στην πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας:

«Είπα και στη Νατάσσα να ψάξει παντού στο σπίτι για τις σερβιέτες εκείνης της εποχής αλλά τίποτα.

Συνήθιζα να τις βγάζω κάθε φορά που τελείωνα το παιχνίδι στο playstation.

Η σύζυγός μου η Νατάσσα είναι αυτή που είχε την αποκλειστική ευθύνη της περισυλλογής τους.

Ρωτήστε και την ίδια εάν δεν με πιστεύετε.

Προφανώς θα μπέρδεψε τις σερβιέτες μου με τίποτα άλλα σκουπίδια και θα κατέληξαν κι αυτές στη χωματερή.

Τις είχα πει να τις φυλάξει γιατί το περίμενα ότι θα έρθει αυτή η αποφράδα μέρα που θα χρειαστεί η διερεύνησή τους.

Δυστυχώς, δεν με άκουσε. 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η πολυσυζητημένη περίοδός μου δεν γίνεται να διερευνηθεί.

Εάν δεν με πιστεύετε και νομίζετε πως όλα αυτά τα επικαλούμαι για να την γλιτώσω σας καλώ όλους να έρθετε μια μέρα στο σπίτι μου στη Ραφήνα και να ψάξουμε μαζί.

Ζητώ συγγνώμη από το κόμμα μου και προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά που δεν μπορώ να βοηθήσω ώστε να τεθεί πλήρως σε εφαρμογή η πρόταση που καταθέσαμε σήμερα».

Λίγα λεπτά αργότερα τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός ψεύδεται ασυστόλως για τις «δήθεν εξαφανισμένες σερβιέτες του» με σκοπό να αποφύγει τις ευθύνες του.

Ταυτόχρονα προανήγγειλε αιφνιδιαστική έφοδο του κόμματός του στην οικία Καραμανλή προκειμένου οι Καραμανλικές σερβιέτες να ανευρεθούν και να δοθούν στην εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: